SON DAKİKA

SÖZ SEÇMENLERDE

26 Mart, 2014 18:33 Güncelleme: 13 Ocak, 2024 01:41

Mart ayının son Pazar gününde bir yandan haftanın yorgunluğunu giderirken bir taraftan da yaşadığımız  köyümüz,  mahallemiz, şehrimizde  bizlere hizmet vermeye talip olanları seçeceğiz.

Oylarımızla  köyümüzdeki  ve mahallemizdeki muhtarımızı, ihtiyar heyetini, şehirlerimizde ise Belediye Başkanımızı, Belediye Meclis üyelerimizi ve İl düzeyinde de yaşadığımız  şehirden aday olan İl Genel Meclisi üyelerimiz  karşısında tercihimizi kullanacağız.

Haftalardan buyana devam eden propaganda çalışmalarındaki koşuşturmamızı geride bırakmış gibi görünsek dahi bir tatil günümüzü haftanın dinlenme günü sözde kalacak. İşimizin gereği sabahtan gece yarısına kadar bu kez de seçim heyecanını ve akşam saatlerinden sonra  sandık sonuçlarını toplamakla  uğraşacağız.  Sonuçta muhtarlık, Belediye başkanlığı, Belediye Meclis ve il Genel Meclisi üyeliklerini kazananlar ortaya çıktıkça adaylarda ve siyasi partilerdeki gülen yüzlere tanık olacağız.  Aynı anda da kaybedenlerin  üzüntülerin gözlemleyeceğiz.   Belki de bazı yerlerde başa baş giden çekişme heyecanının içinde yer alacağız.

Seçim kazanma sevincini fotoğraflarken ilk açıklamaları  haber sitelerimizde okurlarımıza ulaştırmanın koşuşturmasında olacağız. Demokrasimizin yeni  bahar mevsimine merhaba derken halk iradesiyle  seçilen  yerel yöneticilerimize  başarı dilerim.