SON DAKİKA

Şahin, mal varlığını açıkladı...

Şahin, mal varlığını açıkladı... 29 Mart, 2019 12:33 Güncelleme: 29 Mart, 2019 12:33 Şahin, mal varlığını açıkladı...

AK Parti Kdz Ereğli Belediye Başkan Adayı Erol Şahin, Değişim Radyo’da yayınlanan Kara Tren programında Şenol Azman’ın canlı yayın konuğu oldu. Şahin, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimleri kampanya dönemi ve gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu, projeleri hakkında bilgi verdi, izleyici sorularını yanıtladı.

Şahin, ayrıca Şenol Azman'ın Kara Tren adını taşıyan program da, mal varlığını açıklayıp açıklamayacağına ilişkin soruyu ise şu şekilde yanıtladı:

“Bu enteresan bir konu. Ben yeminli mali müşavirim. Beş yılda bir mal varlığımı devlete beyan ediyorum, inceleniyoruz. Tüm kayıtlarım ortadadır, her şey açıktır. Paramız olmasa çalmaya mı geliyor, paramız varsa başka şey söylüyorlar. Ben para babalarından para isteyen bir belediye başkan adayı mı olaydım? Şükürler olsun bu kardeşiniz son iki güne kadar kampanyayı bu aşamaya getirmiş bir kardeşinizim. Kimse beni satın alamaz. Kimseyle göbek bağım olmaz. Benim iki kişiye göbek bağım olur. Biri Cumhurbaşkanımız, ikincisi Ereğli halkı. Bunu açıkça söylüyorum. Birileri çanta parası topluyormuş. O kendi meseleleri. Ne kadar mal varlığım var? Ben diğer belediye başkanımızın Kestaneci Mahallesi’ndeki villası ve sarıyer’deki dairesiyle kendi mal varlığımı takas etmeye hazırım.  Kendi mal varlığımı kıyaslamak için bunu söylüyorum. Ben bu mal varlığımı hırsızlıkla mı kazanmışım, çalışarak mı kazanmışım. Önemli olan bu.  Şükürler olsun evim var, arabam var, ofisim var, yatım var, çocuklarıma da birer ev almışım. Hepsi bunlardan ibarettir. Yaptığımız iş bellidir, kazandığım para bellidir.  Benim bir kararım var. Üç lira kazanıyorsam birini çocuklarıma, birini hayır hasenata, birini de kendime ayırıyorum. Bu benim prensibim.  Şükürler olsun para kazanan bir insanım ama bu kimseyi ilgilendirmez. Ben helalinden para kazanıyorum. Bölgemizin ilk ve tek yeminli mali müşaviriyim. Ama birilerinin ayda üç yüz bin, iki yüz bin kazandığıma dair sözleri sadece laf. Keşke daha fazla kazansam, çocuklarıma daha fazla ayırsam, daha fazla hayır yapsam. Benim en büyük keyfim, çınaraltında bir çay içmektir.

Siyaset yapmanın bir maliyeti var. Katalogun, seçim otobüslerinin, afişlerinin bir maliyeti var. Paranız varsa bunları yapabilirsiniz. Yapamazsınız seçimden sonra başkasına gebe kalarak para alarak yaparsınız. Biz kendi kaynaklarımızla seçim çalışmamızı yürüttük. “

Kaynak: www.degisimmedya.com

Yorum Ekle