SON DAKİKA

KELEŞ, AK PARTİ YÖNETİMİNDEN İSTİFA ETTİ

AK Parti Kdz.Ereğli İlçe Yönetim Kurulu Üyesi ve Tanıtım ve Medya Başkanı Mehmet Keleş, AK Parti yönetiminden istifa etti. 17 Şubat, 2014 15:18 Güncelleme: 17 Şubat, 2014 15:18 KELEŞ, AK PARTİ YÖNETİMİNDEN İSTİFA ETTİ

Can Haber Gazetesi İmtiyaz sahibi ve Can Radyo Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Keleş bugün yayınladığı yazılı açıklama ile AK Parti Yönetim Kurulu Üyeliğinden istifa ettiğini bildirdi.

Keleş, Can Haber'e yaptığı özel açıklamada şunları dile getirdi;

"İlçe Başkanı M.Fatih Çakır'ın İlçe Başkanlığına atanması sonrası benimle birlikte çalışmak istemesi ve kuracağı yeni yönetimde yer almamı istemesi üzerine tarafıma yaptığı davet sonrası; gönülden bağlı olduğum, ideallerine ve hedeflerine inandığım Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın teşkilatının bir parçası olmak, bilgi ve birikimimle AK Parti camiasına hizmet edebilmek için görevi kabul ettim. AK Parti İlçe Başkan Yardımcılığı, Tanıtım ve Medya Başkanlığı görevini bir yılı aşkın süredir yürütmekteyim. Bu süreçte yaptığımız tüm çalışmalar kamuoyunun malumudur. 

Gelişen süreç içinde bir çok fikir ayrılıklarının, 'Görev', 'Sorumluluk' ve 'Yetki' karmaşasının yaşanması sonucu istifa etme kararı almak durumunda kaldım. Gölge siyaset anlayışını hiç bir zaman kabullenmem mümkün değildir. Siyasete, ismimizin önüne bir etiket yazalım düşüncesi ile girmedik. Vitrin olmak için de... Hizmet edebilmek ve katkı sunabilmek için girdik. Yönetim kurulu üyesi olarak sürece bir katkı sunamıyorsak, fikir ve görüşlerimizi paylaşamıyorsak, karar mekanizmasının içinde söz sahibi olamıyorsak, sadece adı yönetim kurulu üyesi olarak kalıyorsak, bu kurum için bu şekli ile yapacak bir şey kalmamış demektir. 20 yılı aşkın süredir devam eden iş hayatımda, yönetimlerinde görev aldığım tüm sivil toplum kuruluşlarında birlikte çalışma fırsatı bulduğum arkadaşlarımız çok iyi bilirler ki, ben bir göreve başladığımda tüm benliğimle çalışırım. Ve yine tüm dostlarım da bilirler ki yetki ve görevlerimi kimsenin tahakkümü altına bırakmadım. Kimseninde kuklası olmadım, olmamda... 

Tüm bunların neticesinde AK Parti  İlçe Yönetim Kurulu üyeliğimden istifa ederek istifa dilekçemi geçtiğimiz cumartesi günü İlçe başkanlığına sundum. 

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a olan inancım, sevgim ve desteğim her zaman devam edecektir."

Yorum Ekle