Polisin güvenlik önlemi altında Adliyeye getirilen Suiçmez, kendisini görüntüleyen gazetecilere, "Aile şerefim ve ekmek parası için yaptım." dedi.
Bu arada ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede ameliyat edilen Özdemirin hayati tehlikeyi atlattığı belirtildi.
Zonguldak Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. Korkut Eren, olayla ilgili yaptığı açıklamada, "Elim bir olay yaşandı. Başhekim yardımcısı Seçkin Özdemire bir bıçaklama olayı meydana geldi. Bundan sonraki süreçte tıbbi durumla ilgili değerlendirmeyi tekrar yapacaklar. Şu anda söyleyebileceğim ilk müdahalenin yapıldığıdır. İki bıçak darbesi var. Ameliyathaneden çıktıktan sonra yoğun bakıma alındı." dedi.
Zonguldak'ın Kilimli ilçesi eski Belediye Başkanı ve Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Seçkin Özdemir, hastanedeki odasında, kendi döneminde de birlikte görev yaptığı Ak Partili Belediye Meclis üyesi Nurten Suiçmez'in eşi 65 yaşındaki Hüseyin Suiçmez tarafından bıçaklanmıştı. Ağır yaralanan Dr. Özdemir hastanede tedaviye alınırken, Hüseyin Suiçmez gözaltına alınmıştı.