SON DAKİKA

ZAFER,PINAR'INA KAVUŞTU

Ereğli ve Alaplı, Özerler ailesinin üçüncü kuşak temsilcisi Zafer Yazıcı'nın 30 Ağustos Zafer Bayramında gerçekleştiren düğün törenini konuşuyor. İlk önce Baba ocağı Eleşler'de erkek kınası yapan Zafer'in Büyük Anadolu Otel'deki düğününe bini aşkın seçkin davetli katıldı. 01 Eylül, 2014 10:36 Güncelleme: 01 Eylül, 2014 10:36 ZAFER,PINAR'INA KAVUŞTU

Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Meclis Başkanı ve MÜSİAD Önceki Dönem Başkanlarından İşadamı Faruk Yazıcı'nın büyük oğlu Zafer Yazıcı, dünya evine girdi.

Feride ve Mustafa Cevizdibi’nin kızları Pınar ile Sevilay- Faruk Yazıcı'nın oğulları Zafer Yazıcı çiftinin hayatlarını birleştirecekleri görkemli düğün töreni önceki akşam Büyük Anadolu Otelde Bini aşkın davetli topluluğunun katılımı ile gerçekleştirildi.

Mutluluklarını Zafer Bayramının kutlandığı 30 Ağustos tarihinde sevenleri ile paylaşan ve ismi Zafer olan damat ile gelin Pınar çifti gece boyunca misafirleri ile birlikte doyasıya eğlendi.

ÖZER YAZICI EVLİLİK CÜZDANINI VERDİ

Çok sayıda davetlinin katıldığı muhteşem düğünde genç çiftin nikahlarını Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş kıydı. Nikahın şahitliklerini Abdurrahman Çınar, Cevat Kır, Selçuk Kaya ve Ferişte Tokel yaparken, evlilik cüzdanını Zafer’in dedesi Alaplı Eski TSO Başkanı Özer Yazıcı mutluluğunu dile getiren sözlerle gelin hanıma verdi.

Gerçekleştirilen düğün törenine 22. Ve 23. Dönem Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan, AK Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır, Belediye Meclis Üyesi Halil Bozkuş, Kdz.Ereğli TSO Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Tetiker, Alaplı TSO Başkanı Recep Ocak, MÜSİAD Kdz.Ereğli Şube Başkanı İbrahim Sezer ve MÜSİAD üyeleri, Kdz. Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü Kılıç, Can Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Keleş, TSO ve MÜSİAD yöneticileri, iş dünyasının tanınmış isimleri ve aile yakınları katılarak gençlerin mutluluklarını paylaştılar.

Çiftin, kına gecesinde düğünden bir gün önce Ereğli Formenler ve Teknisyenler Derneği’nde yine aynı coşkuyla gerçekleştirilmişti.

Yine damat Zafer Yazıcı’nın amcası Tarık ve Mete Yazıcı tarafından  Yazıcı ailesinin Alaplı ilçesine bağlı Eleşler Köyündeki baba ocağında da erkek kınası gerçekleştirildi.

Yorum Ekle