SON DAKİKA

Yunus Timleri ruhsatsız tabanca ele geçirdi..

Yunus Timleri ruhsatsız tabanca ele geçirdi.. 15 Şubat, 2022 21:43 Güncelleme: 15 Şubat, 2022 21:43 Yunus Timleri ruhsatsız tabanca ele geçirdi..

Ereğli ilçe Emniyet Müdürlüğü Yunus Timleri tarafından yapılan uygulamada şüphe üzerine durdurulan araçtaki şahsın üzerinden bir adet ruhsatsız silah ve iki adet mermi ele geçirildi.
Olay, ilçeye bağlı Elmatepe Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, İlçe Emniyet Müdürlüğü Yunus timlerinin yaptığı uygulamada durumundan şüphelendikleri otomobil durduruldu. Otomobildeki şahsın üzerinde yapılan aramada bir adet 9mm ruhsatsız silah ve iki adet mermi ele geçirildi. Yakalanan şahıs işlemleri için İlçe Emniyet Müdürlüğü Merkezine götürüldüğü öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorum Ekle