SON DAKİKA

YİNE PAT PAT:3YARALI

Ereğli'ye bağlı Soğanlı Yörük köyünde meydana gelen patpat kazasında birisi çocuk 3 kişi yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Ereğli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Bugüne kadar bir çok kişinin ölümüne ve yaralanmasına neden olan ve kaza yapan Patpatın arkasında ki 'Dikkat ölüm tehlikesi' yazısı da dikkat çekti. 03 Mayıs, 2014 17:45 Güncelleme: 03 Mayıs, 2014 17:45 YİNE PAT PAT:3YARALI

Kaza 15.30 sularında Deli hakkı mevkii Soğanlı Yörük köyünde meydana geldi. Alınan bilgilere göre Soğanlı Yörük köyünden halk dilince patpat olarak adlandırılan tarım aracı ile tarlasına giden Ogün Yalçın (18) aracın akis milinin çıkması sonucu patpatın hakimiyetini kaybederek devrildi. Kazayı gören köylüler patpat sürücü Ogün Yalçın ile patpatta bulunan annesi Melahat Yalçın (37) ve kardeşi Zehra'nın (3) yardımına koştu. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara yaptığı ilk müdahalenin ardından Ereğli devlet hastanesine kaldırıldı. Kazada devrilen patpat vatandaşlar tarafından kaldırılırken, Jandarma ekipleri kaza ile ilgili çevredeki vatandaşlardan bilgi almaya çalıştı.

Ereğli Devlet Hastanesine kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. Jandarma kaza ile ilgili tahkikatı sürdürüyor.

Yorum Ekle