SON DAKİKA

YEMEK KEYFİNİ HANEDAN’DA YAŞAYIN

15 senedir Yemek sektöründe kendini kanıtlamış olan Zekeriya ve İbrahim Sağ kardeşler kendi alanlarında büyük bir adım daha attılar. Hanedan adını verdikleri yeni Restaurantı ile Ereğli Müftü Mahallesi İbrahim Efe Caddesi üzerinde lezzetten anlayanların merkezi olma yolunda ilerliyorlar. 30 Eylül, 2014 17:48 Güncelleme: 30 Eylül, 2014 17:48 YEMEK KEYFİNİ HANEDAN’DA YAŞAYIN

Herkese hitap edebilecek, her kesimden insanın keyif alabileceği bir mekanı Ereğli,lerin hak etiğini söyleyen İbrahim Sağ hiçbir masraftan kaçmayarak Şehrin en kaliteli Restaurantını hizmete soktuklarını belirtti.

Elit bir ortamda uygun fiyata kaliteli hizmet sunarak, her bireyin ayrıcalıklı olduğunu hissettirmeyi amaç edindiklerinin altını çizen İbrahim Sağ “yepyeni bir mekan; benzer işletmelerin hizmet anlayışı ve konseptinden farklı olan, her kesime hitap eden özel bir mekan”olduğunu söyledi.

Tüm gün boyunca hizmet vermelerinin yanı sıra Akşam saat 18:00 ile gece 01:00 arası Paça, İşkembe ve Izgara çeşitleri ile de hizmet veren Hanedan Restaurant'ın iç ambiyansının gayet şık ve ferah olmasıda diğer artı unsurlardan.

Yemek sektöründe 15 yılı geride bırakırken markalaşma yolunda emin adımlarla ilerleyen Hanedan’ın ortaklarından İbrahim Sağ, sorularımızı içtenlikle yanıtladı. TSE ve İSO belgeli Hanedan, günlük  8 bin 250 kişiye hizmet verebilecek kapasiteye sahip. Ücretsiz otoparkı, ev ve işyerlerine paket  servisle birlikte ödemeler kredi kartıyla da yapılabiliyor. Hanedan ortaklarından İbrahim Sağ ile yaptığımız röportajı okurlarımızla paylaşıyoruz.

Öncelikli sizi tanıyabilirmiyiz?

İbrahim Sağ, 1972 Kdz.Ereğli doğumluyum, Lise mezunuyum uzun yıllardır Kdz.Ereğli’de ticaretle uğraşıyorum.

Hanedan ne zamandır hizmet vermekte ? Hanedan’ın hizmet vermek istediği kitle nedir ?

Yaklaşık 15 yıldır yemek sektörü içindeyiz, bugüne kadar Hastane, Üniversite, askeriyelerin daha doğrusu Kamu Kurumlarının yemek hizmetini verdik, yaklaşık 1.5 yıl önce yeni kurduğumuz Hanedan firması ile Ereğli’de büyük bir eksiklik olarak gözlemediğimiz uygun fiyat , bol çeşit ve self servis ve hijyeni’de ön planda tutarak hizmet vermeye başladık, halen kamu kurumlarının ihalesine girmekteyiz.

Lokasyon olarak Ereğli’de bulunan Özel Hastaneler, Okullar, Dershanelere yakın olmasından dolayı, hizmet yelpazemiz çok geniş tabi bununla da sınırlı değil, Yemek yemeyi bir zevk olarak düşünen, damak tadına düşkün, kaliteli yemek düşkünleri bizim hizmet ettiğimiz kitledir. Ayrıca sofradan aç kalkmak istemeyenler, güzel ve temiz yemeğin yanında dostça muhabbet arayan herkes bizim hizmet etmek istediğimiz kitle içindedir.

Bize mekanınızdan ve mutfağınızdan bahseder misiniz ?

Toplamda 800 metre kare bir alan, iş yerimizde 20 kişi ile hizmet vermekteyiz. Salonumuz 120 Kişi kapasiteli, 250 metre kare bir alanda yemek üretimi yapıyoruz. TSE ve ISO Belgesi, İşletme kayıt belgelerimiz mevcut, bir günde 8250 kişiye yemek üretebilecek kapasiteye sahibiz.

Restaurant bölümümüz sabahları kahvaltı, Çorba, Sulu yemek, zeytinyağlılar, Izgara çeşitleri, salata ve tatlı çeşitleri mevcut. Akşam 18:00 – 01:00 saatleri arasında da İşkembe, Paça ve Izgara çeşitlerimiz ile hizmet vermekteyiz. Ereğli’de bugüne kadar olmamış çeşitliliği, damaklarda iz bırakacak lezzetleri uygun fiyatlarla sunmaktayız.25 gün önce açmış olmamıza rağmen Ereğli halkının bize göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Sizi , kendi sektörünüzde ki rakiplerinizden ayıran özellik nedir?

Biz 6 ay önce Ereğli’de böyle bir açık olduğunu gördük, 15 yıllık  birikimimizi Hanedan’a taşıdık. “Perakende sektöründe başarı “doğru ürün, doğru fiyat ve doğru lokasyon” bileşeninden  oluşur. Bu bileşenleri mükemmel servis ile desteklediğinizde işinizde ve markanızda “fark” yaratabilirsiniz.

Az önce de belirttiğim gibi 15 yıl yaklaşık 20 İlde,  başta Kamu kurum ve kuruluşları olmak üzere toplu yemek hizmetini büyük bir disiplin ve titizlikle verdiğimiz için bu bilgi ve birikimimizle şu anda Hanedan Restaurant’ta hizmet veriyoruz. Günlük ortalama gündüz 700 kişi yemek yemek için Restaurantımıza gelmekte, porsiyonlarımız gayet doyurucu, self servis, 2 Liraya çorba içmeye gelen müşterimiz, Öğlen ise geldiğinde 7-8 Liralık yemek yiyor. Gelen misafirimiz 10 TL’yı yemeden yemeğini yiyebilmekte.

Bu Fiyatlara bu hizmeti nasıl veriyorsunuz?

Sürüm büyük bir faktördür asla zarar etmiyoruz, Bizim Hanedan Restaurant olarak Ereğli halkına bir aya yakındır hizmet vermekteyiz, müşterilerimiz şu şekilde bir kaygı yaşamasınlar, “Acaba sadece açılışa özel mi”? bu fiyatlar diye düşünebilirler. Kesinlikle hayır, biz bir yıl boyunca yemeklere zam yapmayacağız. Özellikle bizim için yemekte yağ ve salça çok önemli, tüketicilerin en büyük sıkıntısı olan mide yanması şikayeti bizim yemeklerimizde kesinlikle yoktur ve yemeklerimiz ile ilgili memnuniyet dışında en küçük bir şikayet almadık. Bu yemeği bu kaliteye Ereğli’de değil, bölgede tüketicilerin bulmasının imkanı ve şansı yoktur.

Deneyimli bir kadro oluşturduk, mekanımızda ki mutfak ekibini İstanbul ve Bursa’dan özel olarak getirdik.

Ereğli’nin böyle bir mekana ihtiyacı vardı, mekanımızı görmek isteyen, lezzetlerimizi tatmak isteyen herkes gelip görebilir. Sabah 08:00’de Restaurantımızın kapılarını müşterilerimize açıyoruz. Sabah kahvaltısı, çorba, Zeytinyağlılar, Sebzeli,tavuklu, kıymalı yemekler, et yemekleri, salata ve tatlılar başta olmak üzere akşamları saat 18:00 ile gece 01:00 arası işkembe , paça ve Izgara çeşitleri ile hizmet vermekteyiz.Çaydan kesinlikle para almıyoruz

Hanedan Olanakları
● Ücretsiz Park
● Kolay Ulaşım
● Alkolsüz Menü
● Mescit
● Uygun Fiyat Anlayışı
●  Kredi Kartı ile Ödeme İmkânı

Yorum Ekle