SON DAKİKA

Yavuzyılmaz: Tescil bu ayıbı kapatamayacak!

Yavuzyılmaz: Tescil bu ayıbı kapatamayacak! 04 Haziran, 2024 10:30 Güncelleme: 04 Haziran, 2024 10:31 Yavuzyılmaz: Tescil bu ayıbı kapatamayacak!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) Zonguldak Kömürspor’un küme düşmesini tescil etmesi üzerine sert açıklamalarda bulundu.

Federasyonun, Ankaraspor –Nazilli Belediyespor maçındaki şaibeyi görüp gereğini yapmamasını eleştiren Yavuzyılmaz, “Profesyonel bir futbol maçında, iki takımın sahadaki 22 futbolcusunun tümü, 90 dakika boyunca birbirinin kalesine tek bir şut bile çekemiyorsa, bu maçta bir şaibe var demektir. Eğer federasyon bu şaibeyi görüp gereğini yapmıyorsa, şaibe kendisinde demektir.” ifadelerine yer verdi.

Zonguldak Kömürspor’un küme düşmesine neden olan şaibeli maçla ilgili inceleme süreci tamamlanmadan TFF 2. Lig sonuçlarının tescil edildiğine dikkat çeken Milletvekili, “Tescil bu ayıbı kapatamayacak!” dedi.

Ülke gündemini sarsan anlaşmalı maçın bir kez daha istatistiklerini ve videosunu yayınlayan Yavuzyılmaz, “Mücadelemiz bitmedi, bitmeyecek!” diyerek yaptığı paylaşımında şunları söyledi:

“Ankaraspor-Nazillisporun şaibeli maçı sonucunda Zonguldak Kömürspor’un küme düşürüldüğü TFF 2.Lig sonuçları maalesef bu gece tescillendi. 

Profesyonel bir futbol maçında, iki takımın sahadaki 22 futbolcusunun tümü, 90 dakika boyunca birbirinin kalesine tek bir şut bile çekemiyorsa, bu maçta bir şaibe var demektir. 

Eğer TFF bu şaibeyi görüp gereğini yapmıyorsa, şaibe kendisinde demektir. 

Tescil bu ayıbı kapatamayacak. Mücadelemiz bitmedi, bitmeyecek!”


Yorum Ekle