Ulusal Kanal Yönetim Kurulu Üyesi, Mehmet Bedri Gültekinin konuşmacı olarak katıldığı tanışma toplantısına Kdz.Ereğli Atatürkçü Düşünce Derneği, Kdz.Ereğli İşçi Partisi İlçe Başkanı Alev Aksu ve Yönetim kurulu üyeleri, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği başta olmak üzere katılımcılar iştirak etti.
Gültekin, yaptığı konuşmada; hedefin 20 bin gönüllüye ulaşmak olduğunu ifade etti.
Ulusal Kanal Gönüllü sayısını yıl sonuna kadar 20 bine çıkarmak istiyoruz, Her Ulusal gönüllüsünün hedefinin yeni gönüllüler bulmak olduğunu söyleyen Gültekin, Ulusal Kanalı büyütmenin önemini belirten konuşmasında Ergenekon ve Balyoz tertiplerinin çökmesindeki en büyük rolün Ulusal Kanal'a ait olduğunu söyledi.
Türkiyede bir istikrar olmadığını ifade eden Gültekin,Ak Parti hükümeti 60 yılda yapılan borcu 12 yılda yapmıştır ve izlenen politikalarla, özelleştirmelerle satılacak sonsuz değerin kalmadığını belirtti.