SON DAKİKA

Trafik kazası: 1 Yaralı

Karadeniz Ereğli ilçesinde otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralı hastaneye kaldırıldı. 26 Aralık, 2023 16:13 Güncelleme: 26 Aralık, 2023 16:13 Trafik kazası: 1 Yaralı

Karadeniz Ereğli ilçesinde otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralı hastaneye kaldırıldı.
Olay; ilçeye bağlı Ören Mahallesi Belen sanayi girişinde meydana geldi. İddiaya göre seyir halindeki A.F.T. idaresindeki 67 ADY 179 plakalı motosikletin bir anlık dalgınlık sonucu A.S. idaresindeki 67 UC 264 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın etkisi ile yaralanan motosiklet sürücüsü A.F.T. için sağlık ekiplerine haber verildi. Kısa sürede olay yerine gelen 112 sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralı motosiklet sürücüsü A.F.T.’yi Devlet hastanesine kaldırdı. Hastanede tedavi altına alınan A.F.T.’ nin hayati tehlikesi olmadığı öğrenilirken, otomobil sürücüsü A.S. ifadesi alınmak üzere Merkez karakoluna götürüldü. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorum Ekle