SON DAKİKA

TEOG’DA KDZ.EREĞLİ DERECELERİ FİNAL’DEN

Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sonuçlarına göre Kdz.Ereğli’de ilk beş derece Final Dergisi Dershanesi'nden çıktı.Final Dergisi Dershaneleri Müdürü Recep Vural, 8. sınıf TEOG sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte, geleneğin bozulmadığını kaydetti. 29 Ağustos, 2014 17:43 Güncelleme: 29 Ağustos, 2014 17:43 TEOG’DA KDZ.EREĞLİ DERECELERİ FİNAL’DEN

Lise eğitimi için geçiş sınavı olan TEOG’da sonuçlar açıklandı. Üniversite sınavlarında olduğu gibi liseye yerleştirme sınav sonuçlarında da dershanelere devam eden öğrenciler büyük başarı elde etti.

2014 LYS’DE FİNAL’DEN 3 TÜRKİYE BİRİNCİSİ

Öğrenciler, başarılarında dershanelerinin çok büyük payı olduğunu söyledi. Final Dergisi Dershaneleri Müdürü Recep Vural’da yaptığı açıklamada, “Final Dergisi Dershaneleri, 14 yıldır eğitim ve öğretime Kdz.Ereğli’de aralıksız devam etmektedir. Her yıl eğitim öğretim sezonuna Türkiye birincileri çıkartan Final Dergisi Dershaneleri, geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da hem LYS hem de TEOG sınavında Türkiye birincileri ve Türkiye şampiyonları çıkararak adından bir kez daha söz ettirmiştir.

Kısa süre önce açıklanan 2014 LYS sonuçlarına göre Final’den 3 Türkiye Birincisi, 10 puan türünde 10 Türkiye Birincileri sınava Final ile hazırlanarak büyük bir başarıya imza atmıştır.” dedi.

Sınav sistemleri ne kadar değişirse değişsin başarının adresinin değişmeyeceğini bir kez daha ispatlamış olduklarını ifade eden Vural,  açıklanan TEOG sonuçlarına göre beş öğrencilerinin Türkiye şampiyonu olarak büyük başarıya imza attıklarını ifade etti.

Vural,öğrencileri, onları yetiştiren anne babaları, okul ve dershane öğretmenlerini tebrik etti.

EKSİK KONU VE DERSLERE KURUMSAL ÇÖZÜM

Eğitimdeki başarısıyla adından söz ettiren Final şimdide “VIP” birimi ile başarı çıtasını yükseltmeyi hedefliyor.Kdz.Ereğli Final Dergisi Dershaneleri VIP sınıfları hizmete açıldı.

Kitlesel dershanecilikte 24 kişilik sınıflarda verilen eğitimi, Ereğli Final Özellere Özel 2-4- 6 ve 8 kişilik gruplar ile devam ettirecek.

Eğitime yeni bir soluk getireceğini ifade eden Final Dergisi Dershaneleri Müdürü Recep Vural, Dershanemiz kitle dershaneciliği formatında eğitim vermeye devam ediyor, ancak her geçen gün eğitim alanındaki standartların yükselmesi, özel ders taleplerinin artması birebir-Grup ders ve eğitim danışmanlığının açılmasında etkili oldu. Final’de derslerin her zaman öğrenci odaklı olduğunu ifade eden Vural“Daha fazla ders, daha fazla etüt, daha fazla doküman, daha fazla sınav, daha fazla motivasyon, bire bir özel dersler, homojen sınıflarda eğitim, alanında uzman kadro, özel dizayn edilen derslikler, öğrenciye özel danışman öğretmen ile Final VIP’in artısının çok olduğunu kaydetti.

Yorum Ekle