SON DAKİKA

Rakibi ile çarpıştı, dili boğazına kaçtı..

Rakibi ile çarpıştı, dili boğazına kaçtı.. 20 Aralık, 2022 19:12 Güncelleme: 20 Aralık, 2022 19:12 Rakibi ile çarpıştı, dili boğazına kaçtı..

Daha önce Ereğli Şehit Vefa Karakurdu Stadı’nda oynanan Akınspor-Çaycumaspor Süper Amatör Lig maçında Çaycumaspor kalecisi Aykut Demirdelen’in günlerce yoğun bakımda tedavi görmesine neden olan çarpışmanın bir benzeri, bugün yine aynı stat ’da oynanan Ortacıspor –Bayatspor U-18 maçında yaşandı.

Karşılaşmanın 67.dakikasında Bayatspor’lu savunma oyuncusu Göktuğ Gültekin çıktığı hava topunda önce rakibi ile çarpıştı, ardından yere kontrolsüz düştü.

Bir süre yerde hareketsiz kalan ve dili boğazına kaçan Gültekin’e ilk müdahaleyi sağlık görevlisi yaptı.

Gültekin daha sonra çağrılan ambulansın gelmesi ile hastaneye kaldırıldı.

Karşılaşmayı izleyen Gültekin’in aile fertleri ve sporseverler ambulansın sahada bulunmaması ve gecikmesine tepki gösterdi.

Göktuğ Gültekin’in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Bu arada Geçtiğimiz günde Sücüllü Yalıboyuspor ile Tepeören Gençlik takımları arasında yine Şehit Vefa Karakurdu Stadı'nda oynanan maçın 37'nci dakikasında kafa topuna çıkan iki takım oyuncusu kafa kafaya çarpışmış kSücüllü Yalıboyuspor’lu oyuncu Berkant Yiğitoğlu için 15 dakika ambulans beklenmiş, hastaneye kaldırılan oyuncunun kafasına 8 dikiş atılmıştı.

Yorum Ekle