SON DAKİKA

ÖZEL GÜNLERİNİZE SİHİRLİ DOKUNUŞ

Özel günlerimizle ilgili hayaller kurarız her şeyin dört dörtlük olmasını isteriz, hayalinizde ki tüm güzellikler Ahsen Mutlu Günler Atölyesinde saklı. 10 Mayıs, 2014 18:03 Güncelleme: 10 Mayıs, 2014 18:03 ÖZEL GÜNLERİNİZE SİHİRLİ DOKUNUŞ

Röpörtaj :Seyhan Dikay

Ahsen’e konuk olduk. Özel günler için özgün tasarımları, düğün sezonunda çiftlere bir parçada yardımcı olabilmek için inceledik. Hayatınızın en özel günlerini unutulmaz kılacak, yıllar geçse dahi hatırlanacak alışılmadık, farklı, tabii ki de kaliteli el işi hayal dünyanızdaki süsler bütün güzelliği ile  Ahsen Mutlu Günler Atölyesinde sizleri bekliyor.

Ahsen Mutlu Günler atölyesi yüksek kalite, uygun fiyat uygulaması ile Ereğli’de süs eşyalarında büyük bir açığı kapatmak için açılmış bir mağaza. Cahide hanım içindeki renkli hayal dünyasını tasarımlarına yansıtıyor. Cahide Hanım dükkanında; Söz mendilleri, bebek süsleri, kapı süsleri , anı defteri süslemeleri, nikâh şekeri, hastanelere oda süsleri, doğum hediyelikleri, sünnet hediyesi, doğum günü parti malzemeleri, kına gecelerindeki aksesuar malzemeleri, nişan tepsileri ve yastıkları, söz tepsileri gibi aklınıza gelebilecek her şeyi bol çeşit ve uygun fiyata göre sizlere sunuyor.Ahsen Mutlu Günler Atölyesi özel günler için size uygun özgün tasarımları ile müşterilerin hizmetinde.

Ahsen Mutlu Günler Atölyesi’nin tasarım sahibi Cahide Bilgin’i tanıyalım ?

1976 Çanakkale doğumluyum, Çanakkale’de büyüdüm , evli ve 2 çocuk sahibiyim, 10 senedir eşim Yahya Bilgin ile beraber Ereğli ve bölge halkına hizmet vermekteyiz.

Ahsen Mutluluk atölyesini açmak nerden aklınıza geldi? Hediyelik eşya tasarımı konusunda eğitim aldınız mı?

İlk olarak çeyiz piko ve süsleme işleri olarak başladık, daha sonra ise iş yerini ve ürün gamını büyüterek, piyasa şartlarına uygun talep edilen ürünleri de bünyemize katıp ürün yelpazemizi genişleterek atölyemizi daha renkli hale getirdik.

Kendim seramik bölümü mezunuyum, bu bölümü okuduğum için tasarımlarda hiçbir sıkıntı yaşamadım.Tasarımlar eğitimden ziyade beceri ve hayal gücüne dayalı.

Dükkanda ki bir çok ürünü siz mi tasarlıyorsunuz?

Tasarım konusunda birçok ürünümüz kendimize aittir, sosyal medya’dan ve İnternet üzerinden yararlandığımız tasarımlarda bulunmaktadır

Siparişe yönelik çalışmalar yapıyor musunuz?

Satışlarımızın % 50’si siparişe yönelik çalışmalardır, geri kalan % 50’si ise mevcut yapılmış olan ürünlerin kişinin zevkine göre yapılan çalışmalardır.

Ürün yelpazenizde neler var?

Ahsen Mutlu Günler Atölye’sinin ürün yelpazesinde, söz ve nişan süsleri,kına gecesine ait her türlü kına malzemeleri ve Bindallı satış ve kiralama, düğün için kapı ve ev süslemeleri, nikah şekeri , gelin aksesuarları, doğum için hastane oda süsleri, bebek şekeri, sünnet süsleri, sünnet şekeri, mevlit şekeri, doğum günü, özel geceler için parti malzemeleri, parti süsleri, hediyelik eşya, Okullara yönelik kostüm satış ve kiralama Tiyatro animasyon kıyafetleri satış ve kiralama gibi pek çok ürünü bünyemizde barındırmaktayız.

Süslerde fiyat aralığınız nasıl?

Ürünlerimizde fiyat aralığı tabandan tavana kadar , her kesime hitap eden fiyatlarımız mevcuttur.

İnsanlardan nasıl tepkiler alıyorsunuz?

Firmamıza gelen bütün müşterilerden hep olumlu tepkiler görmekteyiz, en çok söyledikleri ise şu oluyor, “Buradan hiç gidesimiz gelmiyor” bunu duymakta bizi son derece pozitif ve işimize dört elle sarılmamıza vesile oluyor.

Bu yıl ne tür nikah şekerleri moda?

Özellikle şudur diye belirtebileceğimiz bir nikah şekeri yok, inanların zevkleri çok değişken olduğu için her türlü nikah şeker bulunduruyoruz

İletişim Bilgilerinizi paylaşır mısınız ?

Adres: Murtaza Mah.Bozkuş Pasajı Kat:1 No:37 Kdz.Ereğli

Şube Adres: Zafer Optik Yanı Ziraat Bankası ATM Karşısı

Telefon : 0(372) 322 63 42

GSM: 0(536) 663 40 07

Web Adresi : www.ereglikostum.com

Yorumlar
b
berrin7 yıl önce

evde is yapmakistiyorum

Yorum Ekle