SON DAKİKA

ÖZDEMİR:"FETİH MARŞI İLE EREĞLİ BELEDİYESİNİ FETİH EDECEĞİZ"

Milliyetçi Hareket Partisi tarafından getirtilen Mehteran Takımı, Ereğli, Alaplı ve Gülüç olmak üzere Milliyetçi Hareket Partisi’nin bu üç ilçenin Belediye Başkan Adayları ile birlikte şehir turu yaptı. 22 Mart, 2014 19:07 Güncelleme: 22 Mart, 2014 19:07 ÖZDEMİR:"FETİH MARŞI İLE EREĞLİ BELEDİYESİNİ FETİH EDECEĞİZ"

Milliyetçi Hareket Partisi tarafından getirtilen Mehteran Takımı, Ereğli, Alaplı ve Gülüç olmak üzere Milliyetçi Hareket Partisi’nin bu üç ilçenin Belediye Başkan Adayları ile birlikte şehir turu yaptı.

Milliyetçi Hareket Partisi Ereğli, Alaplı ve Gülüç ilçe teşkilatları tarafından getirtilen mehteran takımı, ilk olarak Alaplı ilçesine geldi. Mehteran takımı, sırasıyla Gülüç ve Kdz Ereğli’de şehir turu yaparak marşlar söyledi. Dev MHP bayrağı açarak Gülüç on dört katların önünde toplanan Milliyetçi Hareket partililer, Gülüç Belediyesi önüne kadar olan yaklaşık 4 kilometrelik yolu mehteranla birlikte yürüdü. Çevre binalarda ki bazı vatandaşlar ve araçları ile güzergahtan geçen bazı şoförler yürüyüş yapan topluluğa destek verdi. Yürüyüş MHP merkez seçim bürosunun önünde son buldu.
Mehteran takımı son olarak Ereğli ilçesinde Sevgi Barış Dostluk kafe önüne geldi. Burada toplanan kalabalık ile birlikte şehir merkezine doğru yürüyüş başlarken, Ereğli halkının Ereğli Belediye Başkan Adayı Mevlüt Özdemir' e yoğun ilgisi dikkat çekti. Bazı araçlar kornaları ile yürüyüş gurubuna destek verirken Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Talat Şeker "İktidar yürüyüşü yapıyoruz" dedi.

Ereğli Belediye Başkan Adayı Mevlüt Özdemir de konuşmasında "Şu an gerçekten çok mutluyum. Çok duyguluyum. Bugün aynı zaman da biliyorsunuz Ergenekon'dan çıkışın 4651 inci yılı.  Burada fetih marşı ile beraber Karadeniz Ereğli Belediyesinin fetih edilişinin bir göstergesidir. Fetih marşı ile birlikte Ereğli'yi ve Ereğli belediyesini fetih edeceğiz" dedi.

Yorum Ekle