SON DAKİKA

ÖZDEMİR, EREĞLİ ÇOK FARKLI BİR SEÇİM GÖRECEK

MHP Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Mevlüt Özdemir, partisinin ilçe Başkanı Talat Şeker ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte TEMAD Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Hakan Başer ve yönetimini ziyaret etti. 11 Aralık, 2013 19:51 Güncelleme: 11 Aralık, 2013 19:51 ÖZDEMİR, EREĞLİ ÇOK FARKLI BİR SEÇİM GÖRECEK

MHP Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Mevlüt Özdemir, partisinin ilçe Başkanı Talat Şeker ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte TEMAD Ereğli İlçe Başkanı Hakan Başer ve yönetimini ziyaret etti.

Kdz.Ereğli Belediye Başkan Adayı Mevlüt Özdemir ziyarette yaptığı konuşmada , Devlete ve Millete hizmet etmiş kişilerin, Ordu mensuplarının bizler için yeri ve önemi apayrıdır.Sizleri ziyaret etmekten dolayız mutluyuz"dedi.

Özdemir ,Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 40 yıldır bu ülkede varlığını sürdürüyor, Parti olarak amacımız Milletimizi ve Ülkemizi bu cihan da söz sahibi yapmaktır, bu Millet hak ettiği yönetime inşallah sahip olacaktır.

Bizler ,taze kana sahip genç bir ekiple, teşkilatımızla beraber hareket ediyoruz,bu da bizlere bir avantaj olarak geri dönmekte,teşekkür dışında ayrıca teveccüh gördük, başta iş dünyası olmak üzere , sendikalarda dahil, Milliyetçi Hareket Partisi ve Mevlüt Özdemir'e destek olacağız diyerek taktirlerini sundular ve mutlu ettiler, Kdz.Ereğli çok farklı bir seçim görecektir"şeklinde konuştu.

TEMAD Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Hakan Başer ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve Özdemir'e çıktığı bu yolda başarılar diledi.

 

 

Yorum Ekle