Milliyetçi Hareket Partisi Ereğli Belediye Başkanı Mevlüt Özdemir, belediye meclis üyesi adayları ile birlikte İmam Hatip Liseleri arası Hafızlık, Kur'an-ı Kerimi ve ezanı güzel okuma yarışmasına katılım gösterdi.
30 Mart Yerel seçimleri öncesi seçim çalışmalarını aralıksız olarak Mahalle mahalle, sokak sokak devam eden Milliyetçi Hareket Partisi Ereğli Belediye Başkan Adayı Mevlüt Özdemir, yarışmanın ardından Yeşiltepe Sosyete Pazarında vatandaşlarla bir araya geldi.
Mevlüt Özdemir ve ekibinin son durağı ise Armutlu Cuma Kültür ve Dayanışma Derneği ziyareti oldu.Dernek Başkanı Şenol Çevik, görüşme talebine olumlu baktıklarını ve 30 mart seçiminde başarılar dileğinin ardından sözü MHP Belediye Başkanı Mevlüt Özdemire bıraktı.
Özdemir konuşmasın da Değerli arkadaşlar, Karadeniz Ereğli de hepiniz malum 30 Martta yapılacak seçimler sadece Karadeniz Ereğlide bir Belediye Başkanı seçimleri değil.Ereğlide ki seçimler bu saatten sonra Ereğlinin var olma yok olma seçimidir.Niye derseniz Ereğli 20 yıldır mapus tarihini değiştirmemiştir.Burada Türkiyenin en büyük kurumlarından biri olan Erdemir olmasına rağmen Ereğli her geçen gün kan kaybetmeye yüz tutmuş.Ereğli eğitim açısından, turizm açısından ve sanayi açısından geri kalmış kentler arasına hızla gidilmektedir. dedi.
Akşam saatlerin de Kdz. Ereğli Gümüşhaneliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği MHP seçim bürosuna Başkan Lokman Öztürk, ve dernek üyeleri ziyaret gerçekleştirdi.