SON DAKİKA

Özdemir: "Bilimsel deney laboratuvarı yapacağız"

Özdemir: "Bilimsel deney laboratuvarı yapacağız" 25 Mart, 2024 16:27 Güncelleme: 25 Mart, 2024 16:28 Özdemir: "Bilimsel deney laboratuvarı yapacağız"

MHP Kdz. Ereğli Belediye Başkan adayı İlkay Özdemir, şehrimiz gençlerinin , öğretmenlerinin ve hatta halkımızın kullanabileceği tam teşekküllü bir bilimsel deney laboratuvar yapacaklarını açıkladı.

Özdemir yaptığı yazılı açıklamasında şunları kaydetti;  

Öğrenciler için bilimsel deney laboratuvarları, öğrencilerin fen bilimleri, kimya, biyoloji, fizik gibi derslerde teorik bilgilerini uygulamalı olarak deneyimlemelerine olanak tanır. Bu laboratuvarlar, öğrencilerin bilimsel yöntemi öğrenmelerini, gözlem yapmalarını, hipotezler oluşturmalarını, deney tasarlamalarını ve sonuçları analiz etmelerini sağlar. 

Biz de şehrimizin gençlerinin , öğretmenlerinin ve hatta halkımızın kullanabileceği tam teşekküllü bir bilimsel deney laboratuvarı yapacağız. 

Öğretmenlerimiz ilgili derslerde öğrencilerini getirip bu laboratuvarda deneyler ve gözlemler yapabilecekler. Öğrencilerimiz istedikleri deneyleri tüm imkanlara sahip olarak yapabilecekler. Halk tüm yapılan deneyleri ve sonuçları canlı olarak takip edebilecek. 

Bilim şehri yapmak istediğimiz Kdz. Ereğli için en önem verdiğimiz yatırımlardan birisi Bilimsel Deney Laboratuvarı projemiz olacak. 


Yorum Ekle