SON DAKİKA

Orgeneral Çetin, Mikail'e bisiklet hediye etti

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Mikail Demir ve babasıyla cep telefonu ile görüntülü olarak görüştü ve Mikail’e bisiklet hediye etti. 05 Aralık, 2021 10:07 Güncelleme: 05 Aralık, 2021 10:07 Orgeneral Çetin, Mikail'e bisiklet hediye etti

 Zonguldak İl Jandarma Komutanlığına bağlı Devrek İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından, 18 Kasım 2021 Perşembe günü 8 Yaşında ki Mikail'e üniforma giyme, asker olma hayalini gerçekleştirmek ve teşkilata olan sevgisini artırmak maksadıyla, çocuk askeri kamuflajı, bere, boyama kitabı esnasında kendisine hediye edilmişti.

         Geçtiğimiz Cumartesi günü ise Mikail Demir'e, Çaydeğirmeni Beldesinde ki ikametgahın da Zonguldak İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Cezmi Yalınkılıç, eşi Esin Özgür Yalınkılıç, Devrek İlçe Jandarma Komutanı ve Aile Şid. Müc. ve Çocuk Kadın Ks. A.liği tarafından ziyaret edildi.

Ziyaret sırasında Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Mikail Demir ve babasıyla cep telefonu ile görüntülü olarak görüştü ve Mikail’e bisiklet hediye etti.

 

Yorum Ekle