SON DAKİKA

MUSTAFA KEMAL’İN ASKERLERİ ANKARA’YA ÇIKARMA YAPTI

Ankara Fenerbahçeliler Derneği tarafından "Türkiye İçin Adalet Fenerbahçe için Adalet" sloganıyla düzenlenen organizasyonda yüz binlerce Fenerbahçeli taraftarlar Anıtkabir’de Ata’nın huzuruna çıktı. 24 Mart, 2014 19:28 Güncelleme: 24 Mart, 2014 19:28 MUSTAFA KEMAL’İN ASKERLERİ ANKARA’YA ÇIKARMA YAPTI

Ankara Fenerbahçeliler Derneği tarafından "Türkiye İçin Adalet Fenerbahçe için Adalet" sloganıyla düzenlenen organizasyonda yüz binlerce Fenerbahçeli taraftarlar Anıtkabir’de Ata’nın huzuruna çıktı.

Kdz. Ereğli Fenerbahçeliler Derneği yöneticileri ve üyeleri de bu tarihsel ziyarete katılmanın onurunu yaşadılar. Kdz. Ereğli heyeti bu coşkuya ortak olmanın gururunu paylaşırken renklerin buluşmasına tanık oldular.

Sabahın ilk saatlerinden  itibaren yurdun dört bir yanından Anıtkabir’e otobüslerle ve özel araçlarıyla akın eden çok sayıda taraftarı Ankara Tandoğan kapısı önünde buluştu. Fenerbahçe Dernekleri’nin yanı sıra birçok sivil toplum örgütü ve farklı kulüplerin taraftarları da bu organizasyona katılarak “Mustafa Kemal’in askerleriyiz” gerçeğinde omuz omuza kol kola olarak, ellerinde Türkiye ve Fenerbahçe bayrakları ile yürüdüler.  Taraftarlar kulüp Başkanı Aziz Yıldırım  lehine tezahüratlarda bulundular.

Atatürk’ün mozolesine çelenk koyan Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım, yöneticiler, kongre üyeleri ve taraftarlar "Türkiye İçin Adalet Fenerbahçe için Adalet" sloganları attılar.

 

 

Yorum Ekle