SON DAKİKA

Motosiklet hırsızları yakalanarak gözaltına alındı

Motosiklet hırsızları yakalanarak gözaltına alındı 31 Ekim, 2021 09:24 Güncelleme: 31 Ekim, 2021 09:24 Motosiklet hırsızları yakalanarak gözaltına alındı

Zonguldak İl Jandarma Komutanlığına bağlı Çaycuma İlçesi Perşembe J.Krk.K.lığı sorumluluk alanında bulunan Nebioğlu Beldesinde, 27.10.2021 tarihinde meydana gelen (2) adet Motosiklet Hırsızlığı olayı ile ilgili olarak, İl Jandarma Komutanlığı Asayiş ekipleri ve Jandarma Dedektiflerince (JASAT) geniş çaplı araştırma ve soruşturmalara başlanılmış, araştırma sonucu olayı gerçekleştiren şahısların kamera incelemelerinde Bartın iline doğru gittikleri tespit edilmiş olup, 29.10.2021 günü Bartın İl Emniyet Müdürlüğü ve Bartın İl Jandarma Komutanlığı ekipleri ile koordine kurulmuş ve Hırsızlık olayını gerçekleştiren şahısların S.T.(16-E) ve C.T.(19-E) isimli şahıslar olduğu tespit edildi..

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

Konu ile ilgili adli makamlara bilgi verilerek, şahısların Bartın İl Merkezinde Motosikletler ile birlikte yakalanmaları sağlanmış olup şahıslar gözaltına alınmış ve motosikletler sahiplerine teslim edilmişlerdir. Ayrıca şüpheliler tarafından 24.10.2021 günü Çaycuma İlçe J.K.lığı sorumluluk alanından (1) adet motosiklet hırsızlığını gerçekleştirdiği ve söz konusu motosikletle ilgili müracaatın bulunmadığı tespit edilmiştir. Yapılan araştırma sonucu motosiklet sahibine teslim edilmiştir. Gözaltına alınan şahıslar, 30.10.2021 günü Çaycuma Cumhuriyet Savcılığına mevcutlu olarak sevk edilecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

 

Yorum Ekle