Ana Sayfa Güncel Mahallelerde Çalışma Ve Kontroller Devam Ediyor

Mahallelerde Çalışma Ve Kontroller Devam Ediyor

Kdz. Ereğli Belediyesi’nin mahallelerdeki yağmur suyu hattı yapım çalışmaları, alt ve üst yapı çalışmaları sürüyor.

Giriş Tarihi: 24 Ağustos 2023 Perşembe 19:18
Mahallelerde Çalışma Ve Kontroller Devam Ediyor

Kdz. Ereğli Belediyesi kentin birçok noktasında alt ve üst yapı çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Bu çalışmalar kapsamında yağmur suyu hattı yapımı çalışmaları ile birlikte yollarda bakım onarım çalışmaları devam ediyor.

YAĞMUR SUYU HATTI YAPIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Kdz. Ereğli Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü tarafından Süleymanlar Mahallesi Çavdarlı Sokak’ta yaşanan yağmur suyu taşkınlarını önlemek amacıyla, yağmur suyu hattı yapımı çalışmaları devam ediyor.

 

500 METRE YAĞMURLAMA HATTI

Kdz. Ereğli Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürü Deniz Koca; “Çavdarlı Sokak’ta Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü tarafından yaklaşık 500 mt, 500mm çaplı koruge boru ile yağmur suyu deşarj hattı yapımı çalışmaları devam etmekte olup, çalışma tamamlandığında, bu alanda oluşan yağmur suyu baskınları sona erecektir.” dedi.

Kdz. Ereğli Belediyesi, kentin alt yapısını güçlendirmek ve vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda, ihtiyaç duyulan noktalarda gerekli çalışmaları gerçekleştirmeye devam ediyor. 

  

YORUMLAR
Henüz kimse yorum yapmamış, ilk yorum yapan siz olun.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
Bu habere de bakabilirsiniz 7 Mürettebatı arama çalışmaları devam ediyor...

7 Mürettebatı arama çalışmaları devam ediyor...

Kurumsal

İçerik

Gündem

Siyaset

Teknoloji

Yukarı Çık