SON DAKİKA

LÖSEV Kdz.Ereğli'de et desteğinde bulundu

LÖSEV Et desteğinden her yıl on binlerce hasta ve ailesi faydalanıyor. Kdz. Ereğli LÖSEV Şubesinde yapılan et ve et ürünleri yardımında LÖSEV’e kayıtlı hasta ve ailelerine et ve et ürünleri sunuldu. 26 Ocak, 2023 19:06 Güncelleme: 26 Ocak, 2023 19:06 LÖSEV Kdz.Ereğli'de et desteğinde bulundu

 

LÖSEV kanser ile mücadele eden ailelerini 12 ay boyunca taze kırmızı et ve et ürünleri ile destekliyor. Mutlu Et Projesi kapsamında tüm yıl et yardımı yapılıyor. Kdz. Ereğli'de de bu kapsamda LÖSEV et desteğine devam ediyor. 

LÖSEV Kurban Bayramında yapılan vekâleten kurban bağışları sayesinde 81 ilde, yıl boyunca hastalara ve onların ihtiyaç sahibi ailelerine et ve et ürünleri desteğini ara vermeden sürdürüyor. 

HASTA VE YAKINLARINA ET DESTEĞİ

LÖSEV Et desteğinden her yıl on binlerce hasta ve ailesi faydalanıyor. 

LÖSEV, 81 ilde yaptığı dağıtımları aralıksız sürdürüyor. Kdz. Ereğli'de Et ve et ürünleri yardımında LÖSEV’e kayıtlı hasta ve ailelerine et ve et ürünleri sunuldu. 

Konu ile ile ilgili S Rota Haber'e açıklamada bulunan, LÖSEV Halkla İlişkiler Uzmanı Deniz Görmez yaptığı açıklamada; bugün burada olmamızın nedeni, Ereğli'de bulunan 50'ye yakın ailemize, hem yetişkin kanser hastalarımıza, hem de çocuk kanser hastalarımıza mutlu et dağıtımlarımızı gerçekleştirdik. Lösemi tedavisinde protein çok önemli bir gıda. Özelikle sağlıklı beslenme zincirinin en önemli halkalarından biri olan protein, lösemi-kanser tedavilerinde hayati önem taşıyor. Araştırmalar kansere yönelik iyileşmeyi sağlayacak fonksiyonların pek çoğu için proteinin önemini ortaya koyuyor." Dedi.

 

Yorum Ekle