SON DAKİKA

LEZZET DOLU BAŞLANGIÇ : PATTO QUEEN'S

Patto Queen's Ereğli'de popülerliği her geçen gün artan, lezzetli menüsüyle keyifli bir mekan.Menüsünde herkesin damak tadına uygun çeşit çeşit lezzetlere yer veren, keyifli vakitler geçirebileceğiniz, Patto Queen's Kdz.Ereğli'de en panaromik eşsiz deniz manzarasına hakim benzersiz güzelliğiyle , açık ve kapalı alanıyla sizlere ev sahipliği yapıyor. 24 Şubat, 2014 18:17 Güncelleme: 24 Şubat, 2014 18:17 LEZZET DOLU BAŞLANGIÇ : PATTO QUEEN'S

Patto Queen's Ereğli'de popülerliği her geçen gün artan, lezzetli menüsüyle keyifli bir mekan.

Menüsünde herkesin damak tadına uygun çeşit çeşit lezzetlere yer veren, keyifli vakitler geçirebileceğiniz, Patto Queen's Kdz.Ereğli'de en panaromik eşsiz deniz  manzarasına hakim benzersiz güzelliğiyle , açık ve kapalı alanıyla sizlere ev sahipliği yapıyor.

Yemek ve yaşamdan keyif alan herkesin uğrak noktası haline gelen Patto Oueen's ister aileniz ve dostlarınızla birlikte güne harika bir başlangıç yapmak için sabah kahvaltılarında, İster alışveriş molalarınızda, ister akşam iş çıkışlarınızda uğrayabileceğiniz, kısacası günün her saatinde farklı bir keyif yaşayabileceğiniz, şık ve rahat dekore edilmiş mekanıyla sizleri ağırlıyor.

Patto Quenn's sahibi Ayhan Öztürk, kuruluş hikayesinden, başarılarına, en sevilen yemekten , hedeflerine kadar her şeyi tüm samimiyetiyle  S Rota Haber'e anlattı.

Öncelikli sizi tanıyabiliriz?

Ayhan Öztürk,aslen 1974 Rize doğumluyum. İstanbul/Üsküdar’da büyüdüm. Uzun bir zamandır gemi inşa sanayisindeyim. Zaten Ereğli’ye geliş sebebim de bu yüzden oldu ve 2006 yılından beri Ereğli’deyim. Eşim Deniz Öztürk  doğma büyüme Kdz.Ereğli'li ve tanıştığımızda Anaokulu öğretmenliği yapıyordu. 2010 yılında evlendik ve artık bende buralıyım.

Patto Queen's ne zamandır hizmet vermekte? Patto Queen's ismi nereden geliyor? yabancı markaymış gibi bir izlenim bırakıyor.

Krizin Gemi inşa sanayisi üzerindeki olumsuz etkileri baş gösterdiğinde, alternatif bir iş aramaya başladık. Eşimle beraber yapabileceğimiz en mantıklı iş cafe açmaktı. Çünkü ikimizde insanları mutlu etmeyi, hizmet etmeyi ve mutfağı seviyoruz. Yalı Caddesinde ki yerimizi bulduk ve 2011 yılı Haziran ayında faaliyete başladık.

Cafemizin isminin altında aslında bir hayal yatıyor. Başarılı olurda şubelerimizi açarsak, yurtdışına açılabilirsek ismimizin uluslararası olmasını istedik. İsmimiz Türkçe de “Patates Kraliçesinin” anlamına geliyor. Cümlenin devamını siz ekleyebilirsiniz, Patates kraliçesinin kumpiri, gözlemesi, sandviçi, mantısı, waffle’ı gibi…

İsmimizin daha önceden var olan yabancı bir markaymış izlenimi verdiği doğru. Bu konuyla ilgili çok soru soran oldu. Hatta franchising’i ne kadara aldınız? Nerden aldınız diyenler bile oldu. Sanırım böyle soruların gelmesi doğru bir isim koyduğumuzu da gösteriyor.

Ayhan Bey, bize mekanınızdan bahseder misiniz ?

Cafemiz, imalat ve hizmet sahası olarak ikiye ayrılıyor. İmalat sahamız 2 ayrı dükkandan oluşuyor. Bir tarafta tüm yiyeceklerimizin hazırlandığı mutfak kısmı, diğer taraftaysa tüm içeceklerimizin hazırlandığı bar ve wc’den oluşuyor.

Hizmet sahamızda ise eşşiz Ereğli manzarası karşısında 22 masa ve 4 salıncağımız bulunmaktadır. Toplam 100 sandalye kapasitemiz var. Hizmet sahamızda tamamen kapalı alanımızın haricinde 2 adet büyük şemsiyemiz bulunmaktadır. Özellikle yaz aylarında şemsiyelerimizin altları ve salıncaklarımız vatandaşlarımız tarafından çok talep görmektedir.

Mutfağınızdan bahseder misiniz ?

Mutfağımız küçük, sevimli ve planlı bir çalışma alanı. Bu sebeple menümüzdeki 100 farklı ürünü hazırlayabiliyoruz. Ürünlerimizi saymaya sabah kahvaltı servisimiz ile başlayabilirim. Aperatif olarak tost ve omlet çeşitleri, atıştırmalık yada gözleme çeşitleri, Sandviç ve kumpir çeşitleri, öğle veya akşam yemekleri için ızgaralarımız ve ev mantımız, tatlı olarak waffle, tiramisu, cheesecake gibi ürünlerimiz bulunmaktadır. Yiyeceklerimizin yanında sıcak ve soğuk olmak üzere 30 farklı içeceğimizde mevcuttur.

Peki , mutfağınızda ki ürünlerinizden en çok tercih edilen yemek hangisidir?

Aslında bir değil, birkaç ürünümüz tercih ediliyor. Kumpirimiz halkımız tarafından seviliyor, diğer taraftan ev mantımız ve waffle’ımız tamamen doğal ve çok lezzetli. Birde yine kendi ürünümüz olan kasap köfte ve Kıbrıs dürüm ismini taktığımız ürünümüzde müşterilerimizin yemekten keyif aldığı lezzetlerimiz arasında. Ayrıca gözleme çeşitlerinde de çok başarılıyız.

Müşterilerinizin en çok beğendiği ve tercih ettiği spesiyaliniz nedir?

Müşterilerimiz ızgara tabaklarımızı severek tüketiyor. Birde gençlerin sevdiği ıvır-zıvır tabağımız var. Ayrıca Kıbrıs dürüm ve waffle’ı sayabilirim.

Sizin, Patto Queen's'te mutlaka tadına bakmalısınız diyeceğiniz yemek hangisidir?

Sanırım bu sorunuza da birkaç ürünü sayarak cevap verebilirim. Kesinlikle mantımızı, Kıbrıs dürümü, biftekli dürümü, kumpiri ve waffle’ı tatmalılar.

Sizi , kendi sektörünüzde ki rakiplerinizden ayıran özellik nedir?

Sorunuza cevabım kesinlikle “Şeffaf Mutfak” olacaktır. Tüm ürünlerin servise kadar olan aşamalarını ve hazırlanışını müşterilerimiz rahatlıkla izleyebilirler. Diğer taraftan huzurlu ve keyifli vakit geçirebilecekleri, gençlerin ücretsiz oyun oynayabileceği, manzaralı salıncaklarımız ve güler yüzümüz diyebilirim.

Patto Queen's olarak yapmayı hedeflediğiniz yeni projeleriniz var mı?

Yaz aylarında başlamayı düşündüğümüz ve müşterilerimizin çok beğeneceği kahve çeşitlerini hizmete sokmayı düşünüyoruz. Profesyonel bir espresso makinesi ile kapoçino, moka, latte, amerikano gibi kahve çeşitlerini Ereğli halkının damak zevkine sunmayı hedefliyoruz. Belki daha sonraları da yeni bir Patto Queen’s ile hizmet vermeye devam edebiliriz.

Bu sektörde kalıcı olmanın sırrı nedir ? müşteri neden sizi tercih ediyor?

Sanırım hizmet sektöründe kalıcı olmanın en önemli şartı temiz ürün ve güler yüz. İnsanlar evlerinden çıktıklarında huzurlu ve keyifle oturabilecekleri, güler yüz gördükleri bir yeri, üstelik evlerindeki gibi temiz ürünü de bulduklarında ister istemez o mekanı tercih ediyorlar.

Son olarak bizimle iletişim bilgilerinizi paylaşır mısınız ?

Paket servis için müşterilerimizin 333 03 99 no’lu telefonu aramaları yeterli. Manzara eşliğinde salıncak keyfi yaşamak isteyen müşterilerimizi ise Yalı Caddesi No:60’da bekliyoruz.



Yorum Ekle