SON DAKİKA

Jandarma'dan hırsızlık çetesine ikinci operasyon...

Jandarma'dan hırsızlık çetesine ikinci operasyon... 26 Mayıs, 2023 14:30 Güncelleme: 26 Mayıs, 2023 14:30 Jandarma'dan hırsızlık çetesine ikinci operasyon...

Karadeniz Ereğli'de Kızılca Jandarma Komutanlığınca çökertilen çetenin yeni üyeleri operasyonla yakalandı.
Ereğli ilçesine bağlı yaklaşık 12 Mayıs tarihinde yaklaşık 15 köyde evlerden hırsızlık yapan çete üyelerinden 5’i, bir gün sonra Kızılca Jandarma komutanlığınca düzenlenen operasyon ile şehir merkezinde yakalanmıştı. Kızılca Jandarma ve JASAT ekiplerinin soruşturmayı derinleştirmesinin ardından çete üyesi olduğu iddiası ile 3 kişi daha gözaltına alındı.
Yapılan operasyonda hırsızlık olayına karıştıkları ve çete üyesi iddiası ile Y.H.i T.O. ve T.Ç. göz altına alındı. Zanlılar Kızılca Jandarma Komutanlığı’nda alınan ifadelerinin ardından Adliyeye sevk edildi.
İlk olayda Jandarma ekipleri çetenin ilçeye bağlı, Kaymaklar Köyü, Sofular Köyü, Ketenciler Köyü, Kızılca Köyü, Emirali Köyü ve son olarak Kaymaklar Köyünden toplam 5 evden hırsızlık yaptığı ortaya çıktı. Toplam 10 olayla ilgili yapılan çalışmalar neticesinde G.B., İ.D. ve T.A. gözaltına alındı. Olayla ilgisi olduğu tespit edilen diğer çete üyeleri O.T. ve Y.H. yapılan teknik takip sonucu Ereğli Merkezde gözaltına alınmıştı.

 

 

Yorum Ekle