AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Erol Şahin seçim çalışmalarına devam ettiği bildirildi.
Hamzafakıhlı Mahallesinde toplanan ve seçimde ilk defa oy kullanacak olan 50’nin üzerindeki gencin daveti üzerine mahalleye giden Erol Şahin'i gençler karşıladı
31 Mart seçimlerinde ilk defa sandık başına giderek oy kullanacak olan gençler, Erol Şahin’i “İlk oylar Şahin’e” sloganı ile karşıladılar.
Gördüğü ilgi ve alaka karşısında heyecanını gizleyemeyerek duygusallaşan Erol Şahin, “Ben bu gençleri sırtımda taşırım. Ne mutlu ki bize memleketine ve davasına sahip çıkan bir gençliğe sahibiz” dedi.
Belediye Başkan aday adaylarından eski Milli Eğitim Müdürü Numan Korkmaz ile Gençlik Kolları Başkanı Tekin Alabaş’ın eşlik ettiği Erol Şahin gençlere istihdam ve sosyal belediyeciliğe yönelik projelerini anlattı.
Ereğli Belediyesinin gençlere büyük bir önem vereceğini vurgulayan Şahin, “Biz göreve geldikten sonra da sizleri dinleyip sizlerin öneri, fikir ve görüşlerini almaz isek, sizlerle istişarede bulunmaz ise başarılı olamayız.
İlk hedefimiz bu gençliğe ekmek kapısı kazandırmak…
Ben burada sizlerin gözünüzdeki pırıltıyı, heyecanı gördüm. İnanın bu beni çok mutlu etti.
Siz ki beni bu akşam burada böylesine heyecan ve pozitif bir enerji ile karşıladınız, 31 Mart’tan sonra da ilk ziyaretimi sizlere gerçekleştireceğim ve belediyeyi birlikte yürütmek adına sizlerle program yapacağım” dedi.