SON DAKİKA

İki önemli yolda inceleme yaptılar..

AK Parti Zonguldak Milletvekili Av. Saffet Bozkurt ilçenin iki önemli yolunda incelemelerde bulundu. 16 Ekim, 2023 14:59 Güncelleme: 16 Ekim, 2023 14:59 İki önemli yolda inceleme yaptılar..

AK Parti Zonguldak Milletvekili Av. Saffet Bozkurt, beraberinde Karayolları 15. Bölge müdürü Alparslan Eşlik, ilçe başkanı İbrahim Sezer, teşkilat mensupları ve muhtarlarla birlikte önce Ereğli-Devrek yolu ardından da kazaların yaşandığı Kepez yolunda incelemelerde bulundu.

İncelemelerin ardından açıklamada bulunan Ak Parti Zonguldak Milletvekili Av. Saffet Bozkurt " Karayolları 15.Bölge Müdürü Alparslan EŞLİK​, Bölge muhtarlarımız ve Teşkilat Mensuplarımız ile birlikte; yoğun şekilde çalışmaları devam eden Ereğli-Devrek yolunda incelemelerde bulunarak çalışmaların son durumu hakkında yetkililerden bilgi aldık.

Ardından Karayolları 15.Bölge Müdürü Alparslan EŞLİK​, Bölge muhtarlarımız ve Teşkilat Mensuplarımız ile birlikte; sürekli ölümlü kazaların yaşandığı Kepez yolunda incelemelerde bulunarak alınabilecek önlemler ile ilgili istişarelerde bulunduk"

Yorum Ekle