SON DAKİKA

İki kişi arasında çıkan kavgada kan aktı

İki kişi arasında çıkan kavgada kan aktı 08 Haziran, 2024 04:13 Güncelleme: 08 Haziran, 2024 04:13 İki kişi arasında çıkan kavgada kan aktı


Karadeniz Ereğli ilçesinde kavgayı ayırmaya çalışan bir kişi başına aldığı darbe ile yaralandı. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralı hastaneye kaldırıldı.

Olay, ilçeye bağlı Müftü Mahallesi Erdemie Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre,  iş yeri işletmecisi B.B. ile ismi alınamayan şahıs arasında kavga çıktı. Çıkan kavgayı aramak için araya giren Selim G. kafasına aldığı sopa darbesi ile yaralandı. Yaralanan Selim G. için sağlık ekiplerine haber verildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı Selim G.' ye yaptıkları ilk müdahalenin ardından Devlet hastanesine kaldırdı. Hastanede tedavi altına alınan Selim G.'nin kafasından aldigi darbeden dolayı kan kaybettiği ve hayati tehlikesi olduğu öğrenildi. İşletme sahibi B.B. ise polis ekiplerince ifadesi alınmak üzere Merkez karakoluna götürüldüğü öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorum Ekle