SON DAKİKA

GÜLÜÇ'TE DEMİRTAŞ SEVİNCİ

Gülüç'te daha önce yapılan ön seçimi kazanan Mustafa Gökhan Demirtaş'ın adaylığını CHP Parti Meclisi'de onayladı. Demirtaş'ın adaylığının kesinleşmesi üzerine Gülüç'te büyük bir sevinç yaşandı 24 Aralık, 2013 08:33 Güncelleme: 24 Aralık, 2013 08:33 GÜLÜÇ'TE DEMİRTAŞ SEVİNCİ

Gülüç'te daha önce yapılan ön seçimi kazanan Mustafa Gökhan Demirtaş'ın adaylığını CHP Parti Meclisi'de onayladı. Demirtaş'ın adaylığının kesinleşmesi üzerine Gülüç'te büyük bir sevinç yaşandı.

Adaylığının kesinleşmesi üzerine açıklamada bulunan Demirtaş "Ben öncelikle Gülüç'teki partililerimize teşekkür ediyorum. Biliyorsunuz Gülüç'te bir ön seçim yapıldı ve partililerimiz tercihlerini benden yana kullandı. Adaylığım netleşmişti ancak tüzüğümüze göre MYK ve PM'den de karar çıkması gerekiyordu. Dün bu safhada geçilmiş oldu. Partimizin MYK ve PM üyelerine de teşekkür ediyorum. Biz Gülüç'te seçim çalışmalarımıza adaymış gibi 1,5 yıl öncesinden başlamıştık. Dolayısıyla bundan sonra da çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu gün bu saatlere kadar telefonlarım hiç susmadı. Gülüçlü hemşerilerim çok sevnçliler, şimdiden tebriklerini iletiyorlar. Bizim Gülüç'te 'seçimi alırmıyız?' diye en ufak bir kaygımız yok. Biz muhtarlarımızla beraber, halkımızla beraber daha yaşanabilir bir Gülüç'ü oluşturmak için çalışmalar yapıyoruz. Gülüç'ü temsil eden, Gülüç halkının onay verdiği belediye meclis üyelerimizle, belediyedeki çalışma arkadaşlarımızla birlikte 31 Mart'tan itibaren yoğun bir tempoda projelerimizi bir bir hayata geçireceğiz. Kısa, orta ve uzun vadede yapacağımız projeler belli. Gülüç'ün sorunları ve çözülmesi gereken problemlerini biliyoruz. Ereğli Belediye Başkanımız Sayın Halil Posbıyık ile birlikte el ele, omuz omuza vererek Gülüç'e hizmet edeceğiz" dedi.
Yorum Ekle