SON DAKİKA

GÜLÜÇ BELEDİYESİ’NDEN GELENEKSEL SÜNNET ŞÖLENİ

GÜLÜÇ BELEDİYESİ’NDEN GELENEKSEL SÜNNET ŞÖLENİ 25 Temmuz, 2025 16:48 Güncelleme: 25 Temmuz, 2025 16:50 GÜLÜÇ BELEDİYESİ’NDEN GELENEKSEL SÜNNET ŞÖLENİ

Gülüç Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel Sünnet Şöleni, bu yıl da beldemizin birlik ve beraberliğini pekiştiren anlamlı bir etkinlikle gerçekleşti.

Belediye Başkanımız Sadık Recep Kara’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen programa; AK Parti Zonguldak Milletvekilimiz Sayın Saffet Bozkurt ve Kıymetli Eşi Nurhayat Bozkurt, Gülüç Belediye Başkanımız Sadık Recep Kara ve kıymetli eşi Neriman Kara, AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Av. Mücahit Andiç, AK Parti Gülüç Belde Başkanı İsmail Yılmaz, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol, Gülüç Belediye Başkan Yardımcımız Ferit Ersözoğlu,

Belediye Meclis Üyelerimiz Şevki Aydınlı, Yasemin Çakır Torun ve Yüksel Akdemir, AK Parti Kdz. Ereğli Kadın Kolları Başkan Vekili Zeynep Uslu, AK Parti Gülüç Kadın Kolları Başkanı Seval Akgül, mahalle muhtarlarımız, cami hocalarımız, sünnet olan çocuklarımız ve kıymetli aileleri katılım sağladı.

Program, Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dualarla başlarken, çocuklarımızın bu özel gününde sevinçlerine ortak olundu. Minik yavrularımıza çeşitli hediyeler takdim edilerek yüzlerindeki tebessüme katkı sağlandı.  Bu yılki şölen, ülkemizi derin bir yasa boğan orman yangınları ve verdiğimiz 12 kahraman şehidimizin acısı sebebiyle, her zamankinden daha sade ve anlam yüklü bir şekilde icra edilmiştir.

Acımız taze, kalbimiz buruk olsa da, çocuklarımızın geleceği için umudu ve dayanışmayı büyütmeye devam ediyoruz.Gülüç Belediyesi olarak, bu anlamlı günde yanımızda olan tüm misafirlerimize, emeği geçen herkese ve en çok da yavrularımızın yüzünü güldüren ailelerimize teşekkür ediyoruz.

 Allah, çocuklarımızın sağlıklı ve hayırlı birer evlat olarak büyümelerini nasip etsin…

 Allah damatlıklarını da görmeyi nasip etsin.


Yorum Ekle