Gündemin yoğun olması nedeniyle gecikmiş bir ziyarette bulunduklarını belirten GMİS Genel Başkanı Alabaş, Sendikamızın eski bir üyesi olarak da sizin her zaman yanımızda olacağınızdan şüphemiz yok. Kilimli Belediye Başkanlığınızın hayırlı olmasını diliyoruz. GMİS olarak başarılar diliyoruz dedi.
Kilimli Belediye Başkanı Ali Aslankılıç da Bizim her zaman söylediğimiz şudur; TTK giderse, ilçe olan Kilimli köy olur. Festival düzenlememizdeki bir neden de buradaki ocakları anlatabilmektir. Ben Kilimliye gelen misafiri, sanatçıyı ocağa sokarım. Kendi gözleriyle görsünler diye. Çünkü bizim en büyük sıkıntımız Zonguldakı anlatamamaktır.
Her gün yerin yüzlerce metre altına girilen bir işi cesur insanlar yapar. Ben de TTKnın bir mensubu olmaktan hep gurur duydum. Biz o cesur insanlarla her zaman beraberiz dedi.