SON DAKİKA

Feci kaza da ikinci kayıp..Musa Altay da yaşamını yitirdi

Feci kaza da ikinci kayıp..Musa Altay da yaşamını yitirdi. 02 Haziran, 2024 09:56 Güncelleme: 02 Haziran, 2024 09:56 Feci kaza da ikinci kayıp..Musa Altay da yaşamını yitirdi

Karadeniz Ereğli ilçesinde aynı aileden 4 kişinin içinde olduğu otomobil takla attı. Kazada annesi Emina Altay’ı kaybeden Musa Altay (42) da kazadan 3 gün sonra hayatını kaybetti. Eşi ve oğlunun ise tedavisi sürüyor.

Kaza, 30 Mayıs’ta Ereğli-Zonguldak yolu, Ören mevkisinde meydana geldi. Musa Altay’ın kontrolünü yitirdiği 67 UB 956 plakalı otomobil takla atarak kanala uçtu. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Otomobilde sıkışan Musa Altay ağır yaralandı, eşi Nurcan (42), oğlu Batın Çağrı (17) ve annesi Emine Altay ambulansla çeşitli hastanelere götürüldü. Musa Altay sıkıştığı yerden itfaiye ekipleri tarafından çıkarılıp, ambulansla hastaneye götürüldü. Yaralıların tedavisi sürerken Emine Altay, 31 Mayıs’ta hastanede hayatını kaybetti. 

Durumu ağır olan Musa Altay, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Hastanesi’nde doktorların müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Altay, kendisinden 2 gün önce ölen annesi Emine Altay’ın gömüldüğü Güldere Mahalle Mezarlığı’nda annesinin yanında bugün ikindi vakti kılınacak namazla toprağa verilecek. 

Öte yandan, otomobilde bulunan Musa Altay’ın eşi Nurcan ve oğlu Batın Çağrı Altay’ın tedavileri devam ediyor. Polisin başlattığı soruşturma ise sürüyor.

Yorum Ekle