SON DAKİKA

EREĞLİ’NİN 19 ŞAMPİYONU ONURUNA YEMEK!

Ereğli'de, ülke genelinde 1 milyondan fazla öğrencinin girdiği Temel Eğitimde Ortaöğretme Geçiş Sınavı’nda (TEOG), tüm soruları bilerek tam puan alan öğrenciler onuruna yemek programı düzenlendi. 22 Ocak, 2015 20:50 Güncelleme: 22 Ocak, 2015 20:50 EREĞLİ’NİN 19 ŞAMPİYONU ONURUNA YEMEK!

Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, ilçede tam puan alan 19 öğrenci için Öğretmenevi’nde, Kaymakam İbrahim Çay’ın da katılımıyla program düzenledi.
Çay, burada öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada, ikicisi yapılacak TEOG sınavında da başarılı olmalarını dileyerek, “ben böyle bir mutluluğu yaşattıklarından dolayı çocuklarımıza, öğrenci velilerimize, emeği geçen okul müdürlerimiz ile öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. 19 öğrencimizin ful çekmesi bizi mutlu etti ve bu başarılamazın katlanarak devam edeceği inancıyla hepsine teşekkür ediyorum. Sömestr tatiline gireceğiz. Kısada olsa, tatillerini sağlıklı bir şekilde geçirmelerini diliyorum. İnşallah ikinci sınavda, daha da başarılı olursunuz” dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Numan Korkmaz ise, öğrencilerin elde ettiği başarıyı, harcanan emeklerin boşa sarf edilmemesi olarak nitelendirerek, “TEOG sınavında ilçemizde 19 öğrencimiz 100 tam sorunun tamamını yapmak suretiyle tam puan almışlardır. Temennimiz, 2’inci TEOG sınavında da aynı başarıyı gösterebilmeleridir. Öğretmen ve öğrencilerimizin hem de yöneticilerimiz ve tüm idarecilerimiz ile eğiteme sonsuz destek veren Sayın Kaymakamımızın sarf ettiği emeklerin boşa gitmediği anlamına geliyor” diye konuştu.
Kaymakam Çay, Müdür Korkmaz ve milli eğitimde görevli bazı şube müdürleri, 19 öğrenciye başarı belgelerini verdi. Yenilen yemeğin ardından da hatıra fotoğrafı çektirildi.

Kaynak:Hakimiyet Gazetesi

Yorum Ekle