SON DAKİKA

EREĞLİ'DE POLİS GENİŞ ÇAPLI UYGULAMA YAPTI

Ereğli'de Emniyet müdürlüğü tarafından huzur uygulaması yapıldı. Yapılan uygulamada işyerleri, metruk binalar ve vatandaşlar kontrol edildi. Ekipler özellikle gençlerin uyuşturucu kullandığı iddia edilen metruk binaları didik didik aradı. 21 Ekim, 2014 09:13 Güncelleme: 21 Ekim, 2014 09:13 EREĞLİ'DE POLİS GENİŞ ÇAPLI UYGULAMA YAPTI

Ereğli ilçe emniyet müdürlüğüne bağlı Asayiş, Kaçakçılık ve Organize Suçla Mücadele büro Amirliği, Karakol ve trafik ekiplerine bağlı yaklaşık 50 polis tarafından 21.00- 24.00 saatleri arasında huzur uygulaması yapıldı. Mahkeme kararı ile yapılan uygulamada sokaklarda durumlarından şüphenilenen şahıslar, iş yerleri, bar ve kafeler, içkili restoranlar, metruk binalar ve bozahane mevkinde bulunan çekekler ile liman içi de kontrol edildi.

Üzerlerinde kimlik olmayan bazı gençler kimlik tespitleri için karakola götürüldü. İş yerlerinde yapılan incelemelerde müşterilerin kimlik sorguları yapılırken, iş yerlerine ait resmi belge ve evraklarda kontrol edildi. Bir iş yerine mes'ul müdürün bulunmamasından dolayı tutanak tutuldu.Ekipler daha sonra uyuşturucu kullanıldığı iddia edilen metruk binalarda araştırma yaptı. Mahalle halkı ile de görüşen polisler, olumsuz bir durum gördüklerinde mutlaka 155 polis ihbar hattını aramalarını istedi. Yalı caddesi üzerinde oturan bir kadın ise bazı akşamlar gelen gençlerin kendisini tehdit ettiğini ve hemen polisi aradığını söyledi.

Ekipler daha sonra Bozahane mevkisinde çekeklerde uygulama yaptı. Yapılan uygulamada 160 kişinin kimlik kontrolünün yapıldığı, bir iş yerine ise tutanak tutulduğu öğrenildi.

Yorum Ekle