Törende konuşma yapan Sedat Orhan 49. İşletme Yıldönümü nedeniyle çocuklarımızın yaptıkları resimler mutluluk verici. Bence onların hepsi birinci, her biri bir çiçek, onlar bizim geleceğimiz, onların bizi, anne babalarını, işletmeyi nasıl gördükleri bizim için çok önemli. İlerideki hayatlarında derslerinin dışında resimle, müzikle, sporla kendilerini ifade etmeleri yaşamlarını zenginleştirecek ve renklendirecek. Bu etkinliklere katılma konusunda çocuklarımızı yüreklendiren, onlara yol gösteren velilere ve öğretmenlerine teşekkür ediyorum dedi.
Okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lise olmak üzere 4 kategoride düzenlenen ve 69 başvurunun olduğu yarışmada resimler, ilçemizde görev yapan resim öğretmenleri Sevinç Yıldız Tanan, Ebru Aydın ve Vasfiye Doğandan oluşan bağımsız bir jüri tarafından değerlendirildi. Yarışmaya katılan çocukların bazıları resimlerinde ERDEMİRi mutluluk üreten, ülkeye katkı sağlayan büyük bir aile olarak tarif ederken, bazı resimlerde ise ERDEMİR eve giren ekmek ve anne babalarının güvenli iş yeri olarak anlatılıyor. Ayrıca ERDEMİR ürünlerinin günlük yaşamın her alanında var olduğu vurgulanıyor.
Birincilerin okul öncesi ve ilkokul kategorisinde ipad mini, ortaokul ve lise kategorisinde ipad, ikincilerin fotoğraf makinesi üçüncülerin ise saat ile ödüllendirildiği yarışmada tüm katılımcı çocuklara anı olarak kendi yaptıkları resimlerin basılı olduğu tişörtler armağan edildi.