SON DAKİKA

Düşlediğiniz mekanlar gerçeğe dönüşsün...

Yaşam alanlarınızı şekillendiren tek adres Yavuz Yapı malzemeleri ve dekorasyon. 16 Ekim, 2021 09:04 Güncelleme: 16 Ekim, 2021 09:04 Düşlediğiniz mekanlar gerçeğe dönüşsün...

 Yavuz Yapı Malzemeleri ve Dekorasyon hayallerinizde ki güzellikleri mekanlarınıza yansıtıyor. Yaşam alanlarınızı şekillendiren tek adres Yavuz Yapı malzemeleri ve dekorasyon. 

Yavuz Yapı Malzemeleri ve Dekorasyon A’dan Z’ye anahtar teslim ev, iş yeri dekorasyonunu kaliteli, kusursuz işçilik ve kalıcı çözümler ile sizlere sunuyor. Düşlediğiniz mekanlar Yavuz Yapı Malzemeleri ve Dekorasyon ile gerçeğe dönüşüyor. Mimarlık hizmeti de sunan Yavuz Yapı Malzemeleri ve Dekorasyon, iç Mimar ile yaşam alanlarınızı güzelleştiriyor.

E.C.A – Seramiksan – Çanakkale Seramik – Vitra – Artema – Filli Boya – Turkuaz – Kale boya ve Bi Boya satış bayisi Yavuz Yapı Malzemeleri ve Dekorasyon sizin için size özel mekanlar yaratır. 

Laminant parke, seramik, armatür, banyo mobilyaları, küveyt, tekne, kabin sistemleri, duvar kağıdı, doğal taş, kapı çeşitleri, banyo aksesuraları A’dan Z’ye anahtar teslim dekorasyon hizmeti veren Yavuz Yapı malzemeleri ve dekorasyonda. 

YAVUZ YAPI ve DEKORASYONDAN SEZON SONU KAMPANYASI

20 Kg Albera Asiat silikonlu iç cephe boyası

17.5 Kg Albera asist tavan boyası

İç cephe rulosu

Kestirme fırça

Koruma örtüsü

Kağıt bant 390,00 TL 

KAMPANYA 2

90*90 Duş teknesi + Cam duşa kabin 899,00 TL 

Adres: Şehit Ömer Halis Demir Bulvarı Echomar Hastanesi karşısı Kdz. Ereğli 

Tel: 323 60 80  - 0549 571 67 00

 

Yorumlar
F
Ferhat AKkuş2 yıl önce

Işlerinizde başarılar diler kalitenin farkı yavuz yapı ben evimi onlara yaptırdım çok mukemmel yaptilar işçilik 1 numara allah razı olsun onlardan

Yorum Ekle