Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yaşar Tetiker ve Yönetim Kurul Üyeleri Dünya Vücut Geliştirme Şampiyonası ikincisi olan Baran Demirçini plaketle ödüllendirdi.
Ereğli Ticaret ve Sanayi Odas(TSO)ında düzenlenen plaket töreninde konuşma yapan TSO Başkanı Tetiker, Dünya Vücut Geliştirme Şampiyonasında dünya 2. Si olan Ereğlili sporcumuz Baran Demirçini kutluyoruz. Sporcumuz Baran Demirçinin Sırbistanda almış olduğu dünya ikinciliği başarısını Ereğli TSO olarak bugünün anısına plaket ile ödüllendirmek istedik. Sporcumuzu kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz
Demirçin: Bu Spora Teşvik Edilmeli
Dünya Vücut Geliştirme Şampiyonasında dünya 2.si olan sporcu Baran Demirçin ise duygularını basın mensupları ile paylaştı. Demirçin,bu spora 2011 yılında üniversitede bu sporla tanıştığını belirterek, 2013 de şampiyonalara katılmak için yarışma hazırlıklarına başladım. Bu yıl Ekim ayında Sırbistan Belgratta düzenlenen dünya şampiyonasına katılarak dünya 2.si oldum. Yarışmada Terk takımında toplam 23 yarışmacı vardı, kafile olarak 65 kişiydik.
Bu spora ilgisi merakı olan gençlerin önü açılmalı. Aileler gençlerin bu sporu yapmalarını istemiyor. Deneyimli insanların gençlerle görüşerek, gençler bu spora teşvik etmeleri, lazım. Teşvik etmeleri lazım ki bu sporunda önü açılsın.