SON DAKİKA

Dolandırıcılık iddiasının ardında paravan bir oluşum mu var...?

Detay Maxinet Dolandırıcılığı İddiası Doğru Mu? Adım Adım Bakalım... 29 Mart, 2018 18:32 Güncelleme: 29 Mart, 2018 18:32 Dolandırıcılık iddiasının ardında paravan bir oluşum mu var...?

 Son birkaç gündür saadet zinciri Detaymaxinet kapatılıyor makaleleri ile medyayı meşgul ediyorlar. Bunu yapanlar da Türkiye’nin yaygın basın organları... 

Firma çıkan haberlere karşılık şu ifadelere yer verdi;  

Değerli kullanıcımız, son zamanlarda çeşitli medya organlarında şirketimizi karalama çalışmalarının hepsinin başarısız olacağı, kurulduğu günden itibaren Türkiye Cumhuriyeti yasalarına uygun bir şekilde çalışmaya devam eden şirketimiz, bugüne kadar faal durumda olan Maxinet projesinin yanında dijital reklam projemiz olan Maxivision ile gücümüze güç katarak yolumuza devam edeceğimizi gururla bildirirken, ailemizin birlik ve beraberliğine zarar verilmesine müsaade etmeyeceğimizi belirtiriz. En güncel ve doğru haberleri Maxivision ekranımızdan takip edebilirsiniz. Detay Maxinet A.Ş. B331  

Detay Maxinet Dolandırıcılığı İddiası Doğru Mu? Adım Adım Bakalım...

Dolandırıcı iddiası ile kurulan şirketlerin neredeyse birçoğunun öz geçmişi bulunmaz. Bir anda ortaya çıkarlar. Bir şirket projesi veya yatırımı için ne kadar sermaye ayırmış? Bu yatırım güvenli mi? Şirketin yatırımı karşılayacak mali gücü var mı? Bu gibi sorulardan emin olduktan sonra sisteme yatırım yapmak gerekiyor. Bu bağlamda Detay Maxinet şirketi bu soruların yanıtını olumlu adımlarla ilk etapta karşılıyor.

Detay Telekom şirketi resmi kayıtlara göre 14.04.2003 yılında işe başladı. Detay Telekom Ltd.Şti 2002 yılında kurulduklarını iddia ediyor. Şirketin kurulmadan önce 8 aylık bir süreçten geçtiğini görüyoruz. Yani şirketin pat diye kurulması akıllarda soru işareti bırakan ilk detay olabilirdi fakat şirketin 8 ay süre sonra kurulması yatırım planları, bütçe, mali kaynaklarla kendini hazırlamak ve bu süreci sorunsuz başlatmak için belirli bir plan ve program ile hazırlandığını gösteriyor. 15 yıllık bir şirketin başarısı şayet size az geliyorsa Turkcell firmasını sizlere örnek verebiliriz. Bilindiği gibi Turkcell 1994 yılında kuruldu ve Türkiye’nin şuan en iyi GSM operatörlerinden biri. Detay Telekom şirketinin 15 yıllık tecrübesinden sonra Detay Maxinet’i planlı ve oluşumlu bir şekilde zarar etmeyecek bir proje ile sunması da dolandırıcılık iddialarını kırıyor.

detaymaxinet vergi levhasi - DetayMaxiNet Dolandırıcılığı İddiaları

Detay Maxinet Dolandırıcılık Yapıyorsa Buna Simart Şirketi İle Mi Başladı?

Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi’nin 2004’ün 13 Ekim tarihindeki 6156 sayılı gazetesinin 669. Sayfasında yer alan ilan ile Simart Danışmanlık ve İletişim Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin Ticaret unvanı Detay Telekom Sanayi ve Limited Şirketi olarak değiştirildiği gazetede duyuruldu. Bu her şirketin ticaret hayatında rahatlıkla yapabileceği bir şeydir. Şirket tam 13 yıl önce isim değişikliği yapmasına rağmen bunu gazetede yayımlatmış ve duyurmuştur. Bizim ulaşmış olup sizinle paylaştığımız bu bilgi bizim de Detay Maxinet Dolandırıcılığı İddiaları üzerine dikkatimize çeken sizlerle paylaşmak istediğimiz resmi evraktır.

ticaret sicil belgesi - DetayMaxiNet Dolandırıcılığı İddiaları

Detay Maxinet Şirketinin Geçmişi

Detay Maxinet dolandırıcılığı iddiasını ortaya atanların acaba bir şey bildikleri için mi bunu ortaya atıyorlar? Dolandırıcılık suçlaması ile yakalanan kişilerin neredeyse hepsinin birbiriyle benzer suçları bulunmakta. Şahıslardan ziyade şirketleri dolandırıcılık ile suçlamak daha zor. Çünkü dolandırıcılık yapacak şirket bir anda geçmişsiz olarak ortaya atılır ve işini yapıp kaybolur. Tıpkı sabırsız bir avcının avını yakalayıp kaçması ve uzakta yemeğini yemesi gibi örnek verebiliriz.

Detay Telekom Limited Şirketi 2007 yılının 21 martında Commplete Telekomünikasyon Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketini bünyesine katıyor. Bu birleşme Türkiye Ticaret Sicili Gazetesinin 2007 yılının 11 mayısında 6806. Sayısının 163. Sayfasında ilan edilmiş. Sermaye artışı da birleşme sonucundan sonra 2008 yılında ilan edilmiş. Bu birleşmeden Detay Telekom şirketinin ticaret hayatına başarılı bir şekilde devam ettiğini anlayabiliyoruz. Kairos Planet şirketi İngiltere’de olduğu için Ticari siciline ulaşılamıyor. 2014 yılında kurulan bir şirketin zaten ticari hayatıyla ilgili pek de bir neticesi olduğunu Kairos adına düşünmüyoruz.

detay maxinet ticari unvani - DetayMaxiNet Dolandırıcılığı İddiaları

Detay Maxinet Şirketi İçin Kaç Para Harcandı?

Türkiye Cumhuriyeti Gümrük ve Ticaret Bakanlığı şikayetler üzerine yaptığı araştırma sonucu  Merkezi İngiltere’de bulunan Kairos Planet adlı şirketin sermayesinin 1000 sterlin ( Yaklaşık 5100TL ) açıklamıştı. Şirket dolandırıcı profiline yakın bir sermaye ile işe başlamıştı.

Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi’nin 2016’nın Ekim ayının 20’sinde  9180 sayılı gazetesi 566. sayfasında yer almakta olan Detay Telekom’un tanınan iki hissedarı olmak üzere Bekir Yavuz Erşan ve Ozan Özgür Erdoğan ‘ın hisselerini Alper Tetiker’e devrettiğini gazete yolu ile duyurmuştu. Alper Tetiker ise Detay Telekom’u 518.800 TL ödeyerek şirketin hisselerini satın almıştır. Şirketi aldığı gibi şirkete adeta hayat veren Alper Tetiker mükemmel projeleri ile bu şirketi zirveye taşımıştır.

umumi toplanti - DetayMaxiNet Dolandırıcılığı İddiaları

Dolandırıcılık İddiasının Ardında Paravan Bir Oluşum Mu Bulunuyor?

Detay Telekom 2017 yılının ocak ayında proje kapsamında sunmuş olduğu paketlerin satışına başlamış oldu. Detay Maxinet’in Detay Telekom’da kendini bulmasına karşın şirketin 2017 senesi 4 mayısında Detay Maxinet olarak Detay Maxinet Teknolojileri Sanayi ve Dış Ticaret anonim şirketi kurulmuş oldu.. TTSC Gazetesinin 10 Mayıs 2017 tarihli 9323 sayılı gazetesinin 561. Sayfasındayer alan bu ilan ile birlikte şirkete duyurulmuş oldu. Detay Maxinet A.Ş kurucuları Alper Tetiker ve Kemal Akar şirketi 550.000 TL sermaye ile oluşturdular. 10.10.2017 tarihinde ise şirket yurt dışı satış paketlerine başladı.

Detay Maxinet Genel Değerlendirme Özet

merkez li detaymaxinet - DetayMaxiNet Dolandırıcılığı İddiaları

Detay Maxinet dolandırıcılığı iddiaları ister istemez yatırım yapmak isteyenler için soru işareti bırakan bir detay olabilir. Fakat Detay Maxinet kesinlikle dolandırıcılıkla uzaktan yakından ilgili olmayan, kullanıcılarına zamanında ödeme yapıp belirli kurallar ile düzen için de hizmet veren bir sistem. Bu sistemin ait olduğu firma da tüm belgeleri ile ve bu belgelerin yanı sıra vergi levhaları ile hizmet vermektedir. Şirketin tüm yatırımlarını Türkiye’de gerçekleştirmesi bunlara istinaden sisteme sadece TC vatandaşlarını dahil etmesi en önemlisi de Bakanlığa açık denetimlerden geçen bir şirket olması Detay Maxinet’in güvenilir olduğunun en iyi kanıtlarından sadece birkaçı diyebiliriz.

Daha önce Kairos Planet adında kullanıcılarına %250 kar sunan bir şirket vardı. Bu şirket ne yazık ki Türkiye’de 50.000 yatırımcıyı dolandırdı ve ortadan kayboldu. Aslında bu şirketin Türkiye’de yetkili ne bir bayisi ne de temsilcisi vardı. Fakat herkes Kairos Planet şirketini araştırmadan vaat ettiklerine kanarak sisteme girdiler.  Detay Maxinet, Kairos gibi bir şirket değil, çünkü Detay Maxinet vergileriile, iş ortakları ile, yatırımları ile alt yapısının tamamını Türkiye’de oluşturan bir şirketin projesidir. Şirketin 16 yıldır Türkiye’de olması ve kullanıcılara Detay Maxinet projesi kapsamında hizmet sunmaya başlaması dolandırıcılıkla uzaktan yakından alakalı olamaz. Detay Maxinet, Bakanlık tarafından desteklenen, vergiye tabi olan ve bakanlıkça denetimlerden geçen bir projedir.

detaymaxinet kayitolma - DetayMaxiNet Dolandırıcılığı İddiaları

detaymaxinet tc vatandasi - DetayMaxiNet Dolandırıcılığı İddiaları

Detay Maxinet dolandırıcı iddialarına karşılık olarak sizlere daha güvenilir bir bilgi sunmak için olayı objektif gözle ele alıp resmi evraklar sunduk. Umarız sizler için yararlı bilgiler olmuştur...



Yorumlar
b
bugra6 yıl önce

ben detaya maxsi nete gireli üc ay oldu daha hic para alamadım bankadan kıredi cektim otuz milyar geri ödemem kırkiki milyar şimdi ne yapacam diye kara kara düşünüyorum inanıki bu ay talep edilecek paralar yatsa kıredimi bir bölümünü öderim inşallah en kısa sürede iyi neticeler alırızda feraha kavuşuruz gercekten uykularımız kactı ne olacak diye inşallah allahın izniyle sonuclanır

f
fsf6 yıl önce

işinize gelen yorumları yayınlayıp işinize gelmeyenleri yayınlamıyosunuz...

İ
İbrahim temür6 yıl önce

Şirket şu ana kadar kimseyi mağdur etmeden her geçen gün kendini yenileyerek yeni projeler üreterek yoluna devam ediyor

R
Rıza akalın6 yıl önce

Durmak yok yola devam.tam destek hep destek.

z
zekeriya6 yıl önce

detaymaxdinet sayende para kazanmaya basladim durmak yok yola devam

ş
şakır dursun6 yıl önce

ortada mağdur yok ama yalan haber yapanlar çokken bu doğru haberi yaptığınız için tesekkürler

H
Halil ulutas6 yıl önce

Işte detay maxi net budur yapacaksan böyle doğru haber yapacaksin

A
Ahmet boyanta6 yıl önce

Detay maxinet e güveniyoruz. Tek bir kişi madur edilmedi herşey tıkırında çalışırken eğer kapatılırsa 35 bin kişiyi gümrük ve ticaret bakanlığı madur etmiş olacak.

O
Orhan Aygün6 yıl önce

Detay Maxinet üyesiyim. Bilişim Teknolojileri Öğretmeni olarak internetin sahip olduğu büyük reklam pazarı içinde Detay Maxinetin neler yapabileceğini görerek, araştırarak üye oldum. Üye olduğumdan beri yapılan projelerle yanilmadığımı görmekten gurur duyuyorum. Yapılan yersiz karalama kampanyaları inancımı sarsmamış, bilakis bu gururumu parlatmıştır. Basın da Detay Telekomun neler yapabileceğini görmüş olmalı ki reklam pazarındaki paylarının küçüleceği endişesiyle saldırıyorlar fikrindeyim.

O
Ozan ercan6 yıl önce

Detay maxinet ..anlatmaya gerek yok görüyorsunuz şiril şiril iyki varsin detay maxınet

M
Murat GÜNDÜZ6 yıl önce

Yerli ve Milli bir proje olan Detay Maxineti destekliyorum. Projeye pislik bulaştırmaya çalışanların art niyetli olduğunu düşünüyorum

H
Hüseyin yaşar6 yıl önce

Böyle iftiralar bizi yıkamaz daha da güçlü yapar Aile herşey demektir Detay üyelerine sevgiler selamlar biz bi aileyiz be bizi yikamayacakalar

B
Bekir tepe6 yıl önce

Milli projemiz olan detay sahipsiz birakmiyacaz medya canavarına biz hep burdayiz maxinet

H
Hamza BIÇAKCI6 yıl önce

Yerli ve Milli bir proje olan Detay Maxineti destekliyorum. Proje pislik bulaştırmaya çalışanların art niyetli olduğunu düşünüyorum. Saygılarımla

S
Serkan Azcetin6 yıl önce

Yalan haberlerle Detay Maxinete zarar veremezsiniz. Bi müsade edinde çalışalım artık.

N
Nurcihan köseoğlu6 yıl önce

15 ay bu şirkette bir sıkıntı aslaga olmadı. Yazık.cok yazık yalan haberlerle biz daha çok güçleneceğiz ve bilin ki bu asrın projesidir

M
Mustafa Turan6 yıl önce

Evet çok doğru. Yerli malı yurdun malı. Sistemin bir üyesi olarak yaşam standartımın değiştini söyleyebilirim. Sanırım bazı çevreler, milletimizin refaha kavuşmasından rahatsız. Ee haklı olarak sıkıntılı bir millet isyana meyillidir. Gözüyle bakıyorlar

S
Sacit Bilal6 yıl önce

Detay maxinetten 15 aydır paket alıpta mağdur olan bir kişi bile varsa kapatın bu öyle bir şirket ki insanların paramı alında bana paket verin diye kavga ettiği bir şirket.Dolandırıcı firma ve ya sitelerde paramı vermiyordu diye kavga ediyorlar bu şirkette de paramı almıyor diye fark ortada

I
Ibrahim6 yıl önce

Ben boyle guzel sirket gormedim bir tane magdur yok binlerce ekmek kapisi var ve devletinize milyonlarca vergi vermekteyiz ne guzel iste ama bazi bizuk zihniyet yobazlar trafindan bu duruma dusurulmek insana koyuyir ama bununda ustesinden gelecegiz cunki biz guclu bir aileyiz

E
Emre6 yıl önce

Kim ne derse desin detay maxinet Turkiyedeki diger ltd ve a.s. sirketlerin %90'indan daha seffaf ve daha guvenilir bir sirkettir.

R
Ramazan6 yıl önce

Detay maxinet tükiye kanunlarına uygun yasal bi şirkettir vergisini ödeyen üyelerini magdur etmeyen milli bir projedir

B
Burak6 yıl önce

%100 memnuniyet başka nerde var. Lütfen karalama yapmayınız . Oyuna gelip insanların mağdur olmasını sağlamayınız.

S
SONER KIRATLI6 yıl önce

DetayMaxinet biz üyelerine verdiği imkan ve güvenden dolayı takdiri hak eden bir firmadır.Niyetinin kötü olmadığına 35 bin üyenin hepsi hem fikir olan bir başka iş şirket varmıdır.Ben yıllarca ticaret ile iştigal eden birisi olarak son anına kadar şirketimin yanında gururla ve azimle yer almakdanda çekinmem.Allah her daim doğrunun ve hakkın yanındadır.

E
Ekrem tuz6 yıl önce

#milliprojedetaymaxinet #milliprojedetaymaxinet #milliprojedetaymaxinet #milliprojedetaymaxinet #milliprojedetaymaxinet #milliprojedetaymaxinet BÜYÜK TÜRKİYE’ nin BÜYÜK MARKASI HEM YERLİ HEM DE MİLLİ. GURURUMUZSUN

R
Ramazan6 yıl önce

Detay maxsinet türkiye kanunlarına uygun yasal bi şirkettir milli bir projedir

R
Rıza6 yıl önce

İllegal bir şey yok herşey yasal.biz memnunuz

C
Celalettin6 yıl önce

Biz şirketimizde memnunuz hiç bir şekilde sıkıntımız yok bazı yayın kuruluşları maalesef aslı astarı olmayan haber yapmaya bayılıyor şirketimiz dimdik ayakta biz üyeler olarak hiç bir sıkıntımız yoktur

H
Hüseyin Yıldız6 yıl önce

Ben 15 aydır bu sistemdeyim ve 320 aileye ekmek yediyorum devlete vergisini veren günü gününe paralarını yatıran milli proje...

N
Nermin çıtır6 yıl önce

Her şeyi detay sayesinde gördüm. Ailem evim ekmegin herşeyim benim.Allah çalışanlarına asla zeval vermesin .Allah onlardan razı olsun .hiç kimseyi mağdur etmedi .verdiği sözlerin hep arkasında durdu.insanin gözleri doluyor okadar çok anlatacak şeyler varki .ac insanın karni doydu .En güzelide bir TUTKsermayesi olması. Herkesin furukan.asi lazkmken neyin dersindesiniz onu anlamıyorum. Sen çok büyüksün detay alkışları hakediyorsun .senin her zaman arkandayız. Ölmek var dönmek yok diyorum.

H
Hürrem6 yıl önce

Dolandırmak amacıyla kurulan bir şirket olmadığını biliyorum şu ana kadar hak ettiği parayı alamayan hiç kimse olmamıştır olmayacağına da inanıyorum

S
Sefa Gündoğdu6 yıl önce

İşte objektif haber tarafsız haber.. Bir mağduriyet var mı yok mu önce sisteme üye olan kişilere sorulmalı aylardır sisteme kayıtlı olup gecikme yaşayan tek bir kişi bile yok. Tro nun birisi çıkar iftira atar fetöcünün birisi çıkar iftira atar peşlerindeki koyunlar da galeyena gelir rezalet (!) Milli yazılım milli proje DetayMaxinet e sahip çıkmak varken karalayan vatan hainlerine binlerce üye haklarını helal etmeyeceklerdir.

A
Ahmet Bey6 yıl önce

Şimdiye kadar detay ile yaptığı sözleşmeye uyduğunu, bilgisayarını çalıştırdığı halde parasini alamayan 1 tane insan var mı? CEVAP: YOK. Normal koşullarda da ticaret yapıyoruz ve paramizi alamadigimiz onlarca kisi/firma var. Bu kadar sağlam bir sirket var işte ortada 1 tane mağduru bile olmayan.

F
Fahri Derviseli6 yıl önce

Kul hakkı yemedi,dolandırmadı,haram yemedi,sadece kanunlara,usüllere uygun şekilde işini yaptı.Devlete,ülkemize katkı sağladı,halka kazanç kapısı araladı.Bilgi sahibi olmayıp fikir sahibi olanların alçakça karalamalarına maruz kaldı,şantaja maruz kaldı,gazetelerde,sosyal medyada dolandırıcılıkla itham edildi ama şu an itibariyle halen dimdik ayakta ve alnı ak.Alper Tetiker'in ve Detay Maxinet'in sonuna kadar arkasındayız.Allah aşkına burada yazan yorumları okusun herkes,tek bir şikayet var mı ?

H
Hasan6 yıl önce

Rota habere teşekkürler Ben 6 aydır bu işin içindeyim herhangibir sıkıntısını görmedim paramıda aldim

T
TKM6 yıl önce

yasal firma.hem kazamıyor,hemde kazandırıyor.devletimiz de kazanıyor.

D
Davut Tatlı6 yıl önce

Helal kazanç olarak gördük ve bu işe başladık Allah hakkımızda hayırlı eylesin,yolumuza taş koymaya çalışanların oyunlarını başına çevirsin inşaallah. (Âmin)

Ü
Ümit çavuş6 yıl önce

4 aydır detaymaxsinet sirketindeyim 14 saat reklamlar tıklıyor her ay paramızı alıyoruz paramı alamıyorum diyenlerin hepsi yalancı onların farklı amaçları olabilir!!

A
Ayhan6 yıl önce

Bir tek mağdur yok sonuna kadar şirketimizin arkasındayız iftira atanlar biraz insaf lütfen

C
Cem köse6 yıl önce

4 işlemi bilen bile bilir dolandirixilik olmadığını. Ödenen para 6000 lira %32 si prim. Ana para 4 e düştü 1 tl pc kaldı 3 tl vergisi filan kaldı 2.5 tl 2 ayda cepte 9 aydır var sistem hangi parayı dolandırdı bu adamlar. Dolandiric olsa bir kişi sınırsız üyelik açabilir kota derdi olmaz çokmu zor bunu yapmaları. Pc ler açıkta olmaz der herkes kendi bilgisayarını temin etsin. 1 ay dağıtır 2.ay tüyer. Futbolun f sinden anlamaynların futbol anlattigi ülkede meyve veren ağaç taşlanir.Biriz sukur

M
Murat6 yıl önce

Gayet açıklayıcı ve doğru bilgi olmuş tesekkurler

A
Akın KÜÇÜKLER6 yıl önce

Böyle gerçek haber yapan kuruluşları görünce insan seviniyor devletim google'dan 1 lira bile kazanamazken bizim sayemizde kasasına milyon vergi giriyor bunun adı #milliprojeDETAYMAXİNET değilde nedir ?

İ
İbrahim kanlıkoca6 yıl önce

Rota habere teşekkür detay hayallerimizin gerçeğe dönüştüğü bir şirket her sey yasal

Y
Yasemin samanlı6 yıl önce

Kaliteli insan işiyle BOŞ insan kişiyle uğraşır. Bu kadar insan emek verip işiyle uğraşıyor herkes haddini ve yerini bilecek detay maxinet ailesi olarak biriz beraberiz hepte böyle olacak

V
Vedat topal6 yıl önce

Sıkıntı yoksa sıkıntı var demektir Böyle iftiralar bizi yıkamaz daha da güçlü yapar Aile herşey demektir Detay üyelerine sevgiler selamlar biz bi aileyiz be bizi yikamayacakalar

K
Kazım Karabekir6 yıl önce

Eminevim içinde demedikleri kalmadı. Ev aldık araba aldık. Ne oldu. Sustular. Hala devam ediyor. Detaymaxinet te 10 yıl sonra Turkiye'de vergi rekortmeni olacak. Binlerce kisi ekonomik ozgurlugune kavusacak.Son olarak Vatana - Millete hayırlı bir şirket olduğu için, bu şirketin büyümesinden korktukları için yalan dolan haberler ile saldırıyorlar. Milli projemiz Detaymaxinet.!!!

S
Sinan6 yıl önce

Detay maksinet ülkemiz için olağan üstü bir atılımdır yabancı yazılım şirketlerine tonlarca para vermektense değerimizi artıracak milli yazılım şirketine destek vermeliyizki kalkınma hamlemize bir destekte onlardan olsun. Sayın büyüklerimizin bu tür yapılanmaları desteklediklerini düşünüyorum.

M
Muro6 yıl önce

Alper beyi hic tanimam sirket calisanlarini bilmem amabildigim tek sey. bu dürüst insanlara niye bu zulum yapiliyor.bir tane magdur yokken. Ben detaydan cooooook memnunum allah razi olsun sizden birgun bile param gecikmedi.dualarim sizinle allah dogrunun yanındadır

M
Murat Keçeci6 yıl önce

Bizim şirketimize güvenimiz tam meyve veren ağaç herzaman taşlanır. Bu ülkede iyi birşeyler nezaman olsa emperyalist ve vahşi kapitalizm devreye sokulur ama bu sefer buna dur diyecek ve işine sahip çıkacak güçlü bir toplukuk var. Sahte yayınlar yapan yalaka medyaya rağmen işini layıkı ile yapan siz gerçek gazeteciler var oldukça herzaman iyiler ve doğrular kazanacaktır. Teşekkürler

B
Barış öztürk6 yıl önce

Firmayı karalamaktan vazgeçin. Ne kadar güvenilir ve kazandıran şirket olduğunu ancak içinde bulunan kullanıcılar anlar. Tek bir magdur yoktur varsa çıksın paramı alamadım desin!!! Dışardan iftira atmak kolay biraz saygınız olsun milli emeğe!!!

L
Levent6 yıl önce

Yerli firma milli projeler ureten bir firmaya saldırıyorlar

H
Harun kara6 yıl önce

%100 Yerli % 100 güvenli hicbir üyesini mağdur etmemiş adam gibi firma Detay Maxinet.

Y
Yalçın inci6 yıl önce

Detay maxinet milli yazılımcılar tarafından geliştirilen tamamen yerli bir firma olduğundan dolayı karalanmaya çalışılıyor bizler ilk önce Allah a sonrada şirketimize çalışanlarına liderlerimize guveniyoruz

F
Ferhat6 yıl önce

Detay sen çok yasa

T
Tamer6 yıl önce

DİK DUR EGİLME DETAYCILAR SENİNLE..

M
Murat ekilsin6 yıl önce

Detay maxinet böyle başarılı, yerli ve milli bir proje olmasından dolayı tebrik ederim. Umarım bu yalan dolan haberler olarak kalır. Başarılarına dahada başarılar ekleyerek aktif üyelerine sorunsuz bir şekilde yoluna devam eder ..

H
Hakan6 yıl önce

MADEM BU KADAR SAADET ZINCIRINI SEVMIYORSUNUZ AVON ORIFLAME HERBALİFE GIBI INSAN SAGLIGINA ZARAR VEREN YUZDE YUZ SADET ZINCIRINI YAPAN SATIS YAPTIKCA UYELERIN HEPSINE PARA KAZANDIRAN FIRMALARDAN SIKYETCI OLUN TUVALETE GIDIP YAPAMIYORSUNUZ AGZINIZDAN ETRAFA SICIYONUZ

V
VEDAT ÜNAL6 yıl önce

Her zaman yerli ve milli gururumuz olan işimizin arkasındayız.Bizim için büyük önem arz eden ekmek kapımız olan detay maxinetin yalan yanlış haberlerle sonlandırılmasına razı değiliz.

M
Mehmet6 yıl önce

Detay evimiz alper babamiz / \ • \ /

M
Mehmet6 yıl önce

DETAY EVIMIZ ALPER BABAMIZ /\ / \ ○ ○ \ / \/

h
hilmiye6 yıl önce

yerli firmamızın arkasındayız, sürekli kendini yenileyen, dürüst ve doğrulukla işi yürüten detay maxinet ailesine güvenimiz sonsuz. bazı medya yazarlarının asılsız suçlamalarını asla haketmediğine inanıyorum.yetkililerin olumlu desteklerini umutla bekliyoruz.detay maxinet kapatılmasın.

Y
Yemliha Özdemir6 yıl önce

Detay evimiz Alper babamız

M
METİN ÇALIŞKAN6 yıl önce

Böyle güzel haberler yapan yayın organlarına şükürler olsun. 1 tane bile mağdur olmamışken, bu kadar asılsız, provokatör usülü yapılan suçlamalarla DETAY MAXİNET'i yıldıramayacaklar. Herkes şirketinin arkasında dursun, Dün para alırken iyidi, Bugün şirket ile ilgili haberler çıktı diye şirketimizi kötülemeyelim. Dikdik arkasında duralım. Saygılarımla..

E
Emre6 yıl önce

36 yasindayim. Su ana kadar yaptigim en iyi is bu. Durust firma.

K
Kadir6 yıl önce

Madem bu adamlar sahtekar neden biz bu firmayı savunmaya devam ediyoruz ekmek yiyoruz kardeşim kimseninde biryere kaçtığı yok veremeyecekleri hesapta yok ekmeğimizle oynamayın çıkın özür dileyin detaymaxinet ailesinden

c
cass6 yıl önce

yerli otomobilin yapiminda da senaryo ayniydi.simdide bazi oyunlar donuyor.eminim bu oyunun arkasinda feto benzeri birileri var.bu konuyu ilk yalan haber yapan hepimizin bildigi gibi yazarin biriydi(ismini veripte prim yaptirmak istemiyorum sahsi)ve o sahis feto sorusturmasi kapsamina alinmisti.simdi bende suphelenir oldum fetÖCÜ olduguna..Detay maxinet bilisimde turkiyenin bir ilkidir.umarim yetkililer de anlarlar Detayin basarili bir sirket oldugunu

T
Tolga6 yıl önce

9 aydır detaymaxinet beraber çalışıyorum. Çok mutluyum çok güzel paralar kazanıyorum vergimi ödüyorum. 3-5 tane çapulcunun şirketimizin adını kirletmesine izin vermiyeceğiz.

E
Erdinç6 yıl önce

Malesef yine kendi piyasasını oluşturmak isteyen kendi reklamını yapmak isteyen iyi görünen ama birinin trqvesti birisi de fetöden sorgulama yemiş aşağılık insanların karalama kampanyası ile karşı karşıyayız. Yukarı çıkmak için birilerinin üzerine bastığınızı biliyoruz fakat bukadar karektersiz olmayın DEVLETİN POLİSİ VAR ASKERİ VAR ! GÖREN DUYAN BİZİM KADAR MİLLİYETÇİ OLDUĞUNUZU DÜŞÜNÜR !!! SİZ ERMENİ TOHUMU OLDUGUNUZ İCİN MİLLİ YATİRİMİ BİLMEZSİNİZ SONUNA KADAR. #MİLLİPROJEDETAYMAXİNET

H
Hacer6 yıl önce

Yaptıgım en iyi iş dürüst ve vergisini ödeyen bir çok insanın hayatına dokuna bilen muhteşem bir iş şirketimizin yanındayız MADUR DEĞİLİZ BİZİ MADUR ETMEYİN

N
Nagihan6 yıl önce

Türkiye'nin gururu ve bir numarası Detay Maxinet Teşekkürler

F
Fatih6 yıl önce

HerZamanki gibi yine birilerinin zoruna gitti bu milli proje Meyve veren ağaç herzaman taşlanır oyüzden işini iyi yapan @eregliroahaber teşekkürler

O
Oğuzhan Akbalık6 yıl önce

7 aydır detay maxinetteyim.Herhangi bir sıkıntım olmadı.Paramiz kuruşu kuruşuna yattı.Vergimizi ödedik.Milli bir proje olan detay maxinete lütfen sahip çıkalım.

N
Nurcan6 yıl önce

Benim bu sirketten memnuniyetim sonderece yuksek bir gun dahiparami geciktirmedi bir yili askin bu firmadayim.cokta memnunum allah razi olsun bu sirketten bizi hic uzmedi.bu badireyi anlimizin akiyla atlatacagimiza inancim tam

R
Ramazan6 yıl önce

Detay bizim gururumuz, ekmekgimiz emegimiz. Isimize sahip cikacagiz.

m
muhammet kozanlı6 yıl önce

yerli ve milli o kadar. karşı çıkanlar ve itibarsızlaştırmak isteyenler kesinlikle bu ülkeye ve millete düşman hainlerdir

N
Nurcan6 yıl önce

Detayli olmaktan verdigi extra gelir desteginden dolayi alaninda tek olan maxinet birileri tarafindan karalanarak silinmek isteniyor. Sizin gibi dogruyu ve hakliyi savunanlara da tesekkur ederiz S Rota Haber.

H
Haşmet Karaloğlu6 yıl önce

Yok böyle bir şey ya, çamur at izi kalsın kim mağdur olmuş ya,bir tane şikayet yok iştirakçilerden,ben inanıyorum ki eninde sonunda bu bizans oyunları bunu tezgahlayanların başında patlayacak.

K
Kadir BEYLEM6 yıl önce

Bilgisayar & Makina Muhendisiyim. Ayrıca İktisat Fakültesi Çalışma Ekonomisi Endüstri İliskileri bölumü mezunuyum. 2,5 aydır üyeyim. 1 ay araştırdıktan sonra 4 Altın Paket üyesi oldum Detay Maxinet'e. Sistem, kontrol paneli, web sitesi, yazılım, network sistemi mukemmel hazırlanmış. Şirketim Detay Maxinet'e ve Şirket Sahibi Alper TETIKER Bey'e güvenimiz tam. Dün bu yakan haberler çıktığında yeni bir Altın Paket Uyesi yaptım. Bugün de yine yeni bir uye girişi yaptım. Şirketimizin arkasındayız...

Y
Yasin6 yıl önce

Allah'a şükürler olsun doğru insanlar doğru şirket doğru haber teşekkürler

T
Taha6 yıl önce

Asılsız haberlerle milleti birbirine düşüren medya organlarına artık dur demeliyiz biz bu işten ekmek yiyoruz borç ödüyoruz öğrenci okutuyoruz bizi asla durduramayacaklar bunun bilincindeyiz her gün gücümüze güç katıyoruz allahın izniyle de bu böyle devam edicek iyiki varsın DETAY MAXİNET

S
Süleyman6 yıl önce

Yalan yanlış haber yapmakta üstlerine yok vallahi elinizde delil varsa konuşun kimsenin ahını almayın

E
Eyüp6 yıl önce

Tam 9 aydır #DETAYMAXİNET projesin deyim bir kuruşum kalmadı icerde ve kimseden bir şikayet duymadım Detaymaxinet milli bir projedir.

E
Emrah6 yıl önce

Insanlar guvendiyse vardir bi sebebi

T
Turan6 yıl önce

%100 yerli seo hizmeti verebilen bir şirketi halk olarak yukseltecekken bazı kötü niyetli asılsız haber yapanlar prim yapmak ve bu işten biseyler koparmak için leke atmaya çalışıyorlar . Ama bi ata sözümüzü onlara hatırlatayım . GÜNEŞ BALÇIK ILE SIVANMAZ . HER KONUDA ARKANIZDAYIZ DETAY MAXINET

T
Tayyibe Atik6 yıl önce

İyi ki detay maxinetle tanıştım anlımızın akıyla bu işde atlatacağız daha çok kazanacak kazandıracagız bu iş hepimize umut kapısı oldu onun sayesinde umutlarım gerçekleşti gerçekleşiyor.

S
Sevda6 yıl önce

15 aydır bu firmadayım bu iş sayesinde birçok insan borçlarını ödedi birçok insan çocuklarına oyuncak alabildi birçok insanın hayatı değişti herzaman şirketimizin arkasındayız bizi kimsenin yıkmasına izin vermiycez #Detay#candir biz yolumuzdan dönmeyiz kimse boşuna uğrasmasin

M
Mahmut6 yıl önce

Bende yeni girdim hiçbir sikintiyok arkadaşlar çık gereksiz insanlar va boskunusuyor girmek isteyen arkadaşlar biraz araştırdım bakın hiçbirşey olmadan kazancaksiniz

T
Tuğba6 yıl önce

Bu memlekette iyi olan neyi rahat biraktilarki bizi rahat bıraksınlar.dost doğru bir firma tamamen yerli devletimize vergisini veren tüm yasal kurallara uygun bi yapılanma DETAY MAXİNET MİLLİ bir proje musade edicez seni karalamalarına işimize sahip çıkalım arkadaşlar.iyiki varsın DETAY MAXİNET ve herzaman olacak ALLAHIN izniyle..

İ
İhsan mho6 yıl önce

Bilinçli bir karalama ve linç kampanyası başlatıldı.Herhalde firma bazılarını yemlemedi ki her koldan saldırıyorlar.Hak yolunu bulacaktır.Firma bundan daha da güçlenerek çıkacaktır.

H
Hatice6 yıl önce

Bize maddi gücü sağlayan hayatımıza rahatlık getiren ve bir çok insanın gece rahat uyumasını sağlayan detay maxinet projesini kötüleyen insan olamaz insanlıktan nasibini almış da olamaz elinizi vicdanınıza koyun insanların ekmeğiyle kazancıyla uğraşmayın sizlerde gelin detayla nın sizlerde kazanın

T
TEYİBE YILDIZ ALTUN6 yıl önce

Detay maxinetle tanışmak benim hem gururum ve güzel yarınlarım içim umudum oldu ki,birçok insana da umut olduğuna tanık oldum.Sonuna kadar şirketime güveniyorum,her zaman yapmış olduğu ve olacağı projelere arkasındayım.İnsanların büyük umutlarla yer aldığı bu projeye devletimin ve iktidarda olan büyüklerimin bu projeyı desteklemelerini rica eddiyorum kendilerinden.

S
Sema6 yıl önce

Hiç bir şikayetim olmadı bu kadar düzenli giden bir oluşumu hep sorguladim ama bugüne kadar hiç bir olumsuzlukla karşılaşmadım bugüne kadar kazancım da oldu teşekkürler detay maxsinet

S
Süleyman ünal6 yıl önce

Detay maxinet in bir üye si olarak sonuna kadar yanındayız güvenimiz tamdır

A
Ali üstün6 yıl önce

Bende 7 aydır çalışıyorum. Hiç problem yaşamadım. Medyaya yansıyanla alakası bile yok. Medyanın uydurmasıyla gündeme yalan haber veriliyor.

O
Olcay sen6 yıl önce

Binlerce kisiyiz ve ekmek yiyoruz. Bir tane üyesini bile madur etmeyen dört dörtlük bir firma. Teşekkülrler deta maxinet.

O
Osman ersanlı6 yıl önce

Detaymaxinet şirketi kimseyi mağdur etmemiş bir şirkettir...medyada sosyal medyada dolandırıcı bir şirket olarak gösterilmeye çalışılıyor ve insanları yanıltacak yalan yanlış haber yapılması beni çok üzdü

c
cumali6 yıl önce

ben busirkete 2 ay oldu gireli hicbir puroblem yasamadim ve uyelerine yasatmadi tesekurler detay maxnet yolunuz acik olsun bu uyeleriniz arkanizda

Z
Zehra tilki6 yıl önce

Durmak yok,yola devam

T
Türkan6 yıl önce

En başından güvendim güvenim boşa çıkmadı..Teşekkürler Detaymaxinet.

H
Huseyin6 yıl önce

Tabiki meyve veren agac taslanir ve turkun ve turk firmalarinin basarisini gucunu cekemeyen insanlar bunlar ama daha da kuduracaksiniz cunku her gecen gun turkun ve firmalarinin gucu artiyor kuduracaksiniz

S
Serdal Tilkioğlu6 yıl önce

Ben 2 aydır üyeyim hiçbir sakıncasını veya usulsüzlük görmedim devlete vergisini ödeyen ve vergimizi ödeyen yasal yollarla hile yapmadan çalışan milli bir firma olarak destekliyoruz karalama yapan hürriyeti kınıyorum karalama yaparak hiçbir yere varamıyacaksınız

d
dilek taşkın6 yıl önce

Yaklaşık 4 aydır bu işin içindeyim,kesinlikle bu işin kapanması veye bitirilmesi taraftarı değilim.Maddi durumum çok iyi değilken,detay maxinet projesindde yer alarak maddi durumumda çok iyi düzeye geldi.

M
Murat çetin6 yıl önce

Halkın desteği olan bir oluşumu yıkmaya allahtan başkasının gücü de yetmez cesaretide yalan yanlış haber yapıp insanların aklını bulandırmayın kaçan göçen çalan çırpan yok üye ol sende kazan gözün kaldıysa detay herkezin yanında dünyanın dev bir firması olmaya devam edecek çünkü o bir türk firması yahudiler yıkamaz.

H
Hasan6 yıl önce

Detaymaxinet ile 7 Aydır iyi para kazandım çok teşekkür detaymaxinet senin daima destekleyecegız

N
Nihat Güneş6 yıl önce

Ben 14 aydır bu projedeyim. Düzenli ve kuruşu kuruşuna hak ettiğimiz ücreti aldık Detay Maxinet şirketinden. Biz şirketimize güveniyoruz ve emin adımlarla yolumuza devam edeceğiz Allah ın izni ile inşaallah. Çakallara şirketimizi ekmeğimizi yedirmeyiz.

S
Serdar ilhan6 yıl önce

Yaziktir gunahtir kimse detay maxineti karalamaya kalmasin simdiye kadar kimseyi magdur etmemis bir firmadir ve ilerde tc ekonomisine katki saglicak buyuk bir firma olacaktir yanindayiz detay maxinet seni karalayanlarinda karsisinda olucaz

A
Ayşe6 yıl önce

Bende üyesi m ve bugune kadr hiç bir sorun yaşamadım bu haber cok güzel kapak olmuş

M
Muhammed6 yıl önce

Milli proje milli duruş sonuna burdayız teşekkürler

F
Furkan6 yıl önce

Şirketimizin daima arkasindayiz boşa spekülasyonlara gerek yok

Y
Yasemin Orhan6 yıl önce

Detaymaxinet Güvenilir bir şirket. Biz şirketimize güveniyoruz. Bunca insan burdan ekmek yiyor. İnsanları madur etmeye kimsenin hakkı yok. Sonuna kadar arkasındayız Şirketimizin.

Ş
Şerif yakan6 yıl önce

Milli irade milli güç detay maxinet

E
Esat erturk6 yıl önce

Yola devam durmak yok herzaman arkandayiz detaymaxinet bugunlerde gecer biz oyle ufak ruzgarlarda yere duscek degiliz .

m
mehmet ako6 yıl önce

Detay maxinet bizi hic bir zaman magdur etmedi sonuna kadar yanindayiz #milliprojedetaymaxinet

E
Esat Özyurt6 yıl önce

Karalama kampanyası yapan zihniyet Türkiye yerli araba yapmasın, yerli cep telefonu çıkarmasın, yerli bir bilgisayar işletim sistemi olmasın isteyen zihniyet ile aynı zihniyet. %100 yerli olan bu projeye vatanını gerçekten seven herkezin destek olması gerekir. Teknolojide de yabancı bağımlılığından kurtulmak için buna mecburuz.

E
Esat Özyurt6 yıl önce

Sistem mükemmel, insanımızın sofrasına ve gelirine katkıda bulunan Detaymaxinet 'e gönülden teşekkürlerimi sunuyorum.

i
ismail6 yıl önce

Bir Türk firmasına destek vermekten gurur duyuyorum

C
Canan kurt6 yıl önce

Guzel anlatilmis

S
Serdar ozgur6 yıl önce

Milli olan her seye karsi putperest zihniyete karsi sirketimizin yanindayiz

M
Muammer Tüfekci6 yıl önce

Karalamak isteyenlerin gözüne girsin bizler detaymaxinet é sonuna kadar güvenimiz tamdır.insanların para kazanmasını cekemeyenler var.

H
Hüseyin ilçi6 yıl önce

Detay maxineti yıkamayacaksınız böyle öz geçmişi olan bi şirketi karalayacaksınız iyi işler yaptığı için çekememezlik yapamazsınız detay maxinet üzerinden pirim yapamayacaksınız çok istiyorsanız gelin sizin reklamı yapsın şerefsiz basın medyası. Tam destek #detaymaxinet

n
nuri durmaz6 yıl önce

Dik durun yanınızdayız

C
Cihan mersin6 yıl önce

Bravo gayet net aktarım olmuş. Bugüne kadar tek bir mağdur yokken basının yanlış haber yapması kötü niyetten başka birşey değil. Teşekkürler editör.

N
Nurcan kavran6 yıl önce

Biz DETAY MAXİNET olarak işimizden kendimizden eminiz ve sonuna kadar arkasındayız ne yapmamız gerekiyorsa fazlasıyla yapacağız iyiki varsın detay ailem #milliprojedetaymaxinet

S
Sedat Korkmazyurek6 yıl önce

Şirketimizin arkasındayız dimdik ayakta detay maxinet

H
Hakan6 yıl önce

Daima Şirketinizin arkasındayız

h
hasan altun6 yıl önce

Sizin yapmış olduğunuz haber yerli yerinde doğru haber bundan sonra takibimde olacaksınız inşallah.Bu proje yerlı ve milli güzel bir oluşum güzel bir proje.Ben aylardır bu projedeyim gayet de memnunum.Yalan haberlerle şirketi karalamaya çalışanlar boşuna uğraş veriyorlar. Allah'ın izni ve keremiyle şirket bu tür karalama haberlerden ve denetimlerden yüzünün akı ile tertemiz yarınlara bir insanın umudu daha olamaya devam edeceğine inanıyorum.

Ü
Ünal6 yıl önce

Vergisini veren, alnı açık iş yapan bu firmayı karalayanlar, tamamen art niyetli insanlardır

Z
Zuhal torlak6 yıl önce

Karalamak isteyenler hatta dolandiricilik yaptgndn emin olanlar nedense yavaştan rota değiştirmeye başlamış anket yoluna başvurmuşlar prim yapma derdinde olanlar reklam için insanları karalamayın herkes işine baksın biz detay maxinetin herzamn yanındayız

K
Kürşadd Kürşadd6 yıl önce

Bizi yıkamaya aklar. Çünkü biz detaycıyız. Bizi öldürmeyen acı güçlendirir. İyiki varsın Detay maxinet.

İ
İlhan Kurt6 yıl önce

Karalamak isteyenler sonunda hayal kırıklığına uğrayacaklardir. Detay MaxiNet ayakta ve çalışmaya devam etmektedir. Hayal kuranlar havasını alacaklardır.

M
Mustafaöz6 yıl önce

Ben 2 aydır üyeyim yapılanları kınıyorum gerçekten meyve veren ağacı taşlıyolar. Karalama ve benzeri haberleri yapanların peşindeyiz. İnşallah hukuki sürecide başlayacaktır. Ve bu açıklamada gerçekten kapak niteliğinde olmuş tebrikler

G
Gül6 yıl önce

Kesinlikle güvenilir bir firma tşkler detay maxinet♡♡♡♡

Z
Zeki6 yıl önce

%100 100 yerli ve devletine vergisini veren bütün yasal kurallara uyan üyelerini mağdur etmeyip yüzünü güldüren bir firmayı karalamaya yıkmaya gücünüz yetmez biz 40 bin kişilikbir aileyiz biz DETAY MAXİNETİZ...

İ
İmrola6 yıl önce

Detay maxinet sayesinde ne param heba oldu ne bir şey tam tersi vaktinde istediğim anda paramı kuruşuna kadar aldım iyiki tanışmışız detay maxinet ailesini kimse karalayamaz her zaman şirketin ve ceolarınınnn arkasındayız

K
Kübra6 yıl önce

Yolumuza devam durmak yok herkeze inat detaymaxinet

A
Azra6 yıl önce

Doğru söze ne denir ki yola devam detay maxinet

M
MENDERES UGUR6 yıl önce

Bütün olumlu yorumlara katılıyorum. Yalan yanlış haber yaptığı için Hürriyet artık hayatımda yok.

T
Taner karaörs6 yıl önce

Türkiye'de her milli olan üretimlerde yabancı güçler kaos yaratarak engel oluyorlar devrim arabası gibi millet olarak hiçbir açığı olmayan detay telekoma iftira atanlar gereken dersi vermek için birlik olma zamanı

H
Hoca.....6 yıl önce

Ben bir üyesi olarak şimdiye kadar hiçbir şekilde mağdur edilmedim. Bu şirkete güveniyoruz..... Durmak yok yola devam

G
Gürbüz Karalar6 yıl önce

Yok batacak yok saadet zinciri bekleyip göreceğiz Kaçacak adam atı alıp Üsküdar i geçerdi şirket Türkiye'de vergisini ve adimiza vergileri ödüyor kimse mağdur olmamış rabbena hep bana deseydi üye alımını kesmez ve sinirlamazdi benim mali kapasitem 2019 tarihine kadar sonrası yapacağım anlaşmalara göre devam eder diyor adamın biride çıkmış saadet zinciri diyor araştırmadan millette konuşuyor yani AGZU OLAN KONUŞUYOR

A
Ahmet Der6 yıl önce

Milli projemize sahip cikalim elin yapanı sına değil bir Türk firmasına sahipcik

Y
Yılmaz6 yıl önce

Detay telekom güvenimiz sonsuz

a
arda6 yıl önce

Tüm ser odaklarına ragmen tam gaz devam

L
Levent Tolga akdeniz6 yıl önce

Yılmak yok yola devam

Y
Yusuf6 yıl önce

Ben 4 aydır işin içindeyim tek sıkıntı yaşamadım herkeze tavsiye ederim güvenli şirket iyi varsın DETAY MAXİNET.

M
Muzaffer6 yıl önce

Yahudi şirketlerine karşı kurulmuş yerli ve milli bir yazılım şirketidir. Yahudiler hep kendilerine yontma gayretinde. Bu sebeple ellerindeki basın araçları ile saldırıyorlar. Yahudinin Oyununa gelmeyin.

Y
Yusuf eryılmaz6 yıl önce

Ben 4 aydır işin içindeyim tek bir sıkıntı yaşamadım herkeze de tavsiye ederim meyve veren ağaç taşlanır boşuna dememişler.

D
Derya6 yıl önce

Sırf biraz reyting almak , bi kac gun gundemde kalamk adına kendini kişiliğini küçulten insanlar bize bursey olmaz ne yaparsa insan kndine yapar ... Biz detayla yolumuza devam ediyrz unutmadan hatirlatayim 35 bin kisi degil heran uyelerimiz artiyo siz şunu duz 50 bin yapin cunku bi kac gune oda tamamlanir

S
Serkan yıldırım6 yıl önce

İşte gazetecilik bu araştırıp belgelerle sunan ve dürüst gazeteciliği sunan S Rota Haber'i gönülden kutluyorum teşekkürler

M
Muhammed oren6 yıl önce

Helal size detay maxi ailesi burada magduriyet deil memnuniyet var kimsenin 5 kurusu kalmaz bu sirkette

O
Oğuzhan SOLMAZ6 yıl önce

Firma temkinli duzenli bir hizmet sunmakta bunun karalanması gayet normal çünkü sistemi bozuk firmalar üye ve para yatırma kotası koymaz takibini de yapmaz DETAY A yolunda başarı diliyorum

A
Arife Çakiltepe6 yıl önce

Hicbir sıkıntı yaşatmayan firmamizin yanındayız sonuna kadar da öyle olacak inşallah

F
Fatih Tüysüz Artvin6 yıl önce

Çok güzel bir haber olmuş. İlk defa bu kadar gerçek bilgiyi bir arada gördüm. Ellerinize sağlık. Detay Maksinet Şirketimizn sonuna kadar yanındayız

M
Meryem gezgin6 yıl önce

Ekmeyim ize taş koymalarina izin vermiycez

M
Mehmet Avdan6 yıl önce

Tebrik ediyorum araştırma ve sonuçlamanızı Girişimciliğin %51 i riskten oluşur ve insanlar bu işe özgür iradesiyle girdi ve çok güzel devam ediyorlar gizli saklı üstü kapalı işleri olmayan bir şirketi karalamaya kalkan koyun sürüsü size sesleniyorum “Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş” Sistemden memnun olmayan kimse yok ve çok daha güzel işlerle yolumuza devam ediyoruz.

Z
Zeki6 yıl önce

Slm arkadaşlar.ben bu işe başladım hayatımda maddi ve manevi anlamda çok şey değişti hepsi olumlu yönde beni DETAY MAXİNET ailesine katılmama vesile olan sponsorum erdal abi onada teşekkür ederim.DETAY MAXİNETE laf söleyen karalayan çakallar boşa uğraşmayın, %100 de 100 yerli milli bir proje tam destek arkadaşlar.iyiki varsın DETAY MAXİNET...

I
Inegollu bilal6 yıl önce

Detay maxinet firmasına güvenim tam MİLLİ PROJE DETAY MAXİNET

Y
Yusuf eryılmaz6 yıl önce

Ben 3 aydır işin içindeyim tek gün tek dakika gecikmeden hesabıma param yattı hiç bir sıkıntı yaşamadım şirketime gittiğimde her türlü muhattabım vardı yalancı haberciler medyacılar karalamak için haber yapsalarda bizi yıkamazlar DETAY MAXİNET İYİ Kİ VARSIN

A
Ayşe6 yıl önce

Detay maxinet mağdur etmedi kazandırdı .Detay maxinet milli proje

A
Arife Çakiltepe6 yıl önce

Şimdiye kadar hiçbir sıkıntı yaşatmayan firmamizin yanındayız sonuna kadar destekcisiyiz inşallah

S
Sezai KARAMAN6 yıl önce

Kimse bizi bu yoldan alı koyamaz kimse durduramaz bizi açın detayın önünü....

M
MURAT dağdelen6 yıl önce

Şirketime Dokunma..!! Allah detay Maxinet yönetiminden razı olsun hepimize ekmek kapısı..

S
Sedat poyraz6 yıl önce

Sisteme 4 aydır üyeyim ve hiçbir mağduriyet yaşamadım. Bundan sonra da yaşayacağımı zannetmiyorum. Durmak yok yola devam

E
Ersin guclucan6 yıl önce

Karalamak isteyenlere kapak niteliğinde bir aciklama olmus tam yol devam...

Ö
ÖMER TEKİN6 yıl önce

Sürekli bu ve benzeri yalan haberler yapan Hürriyet Gazetesini artık almayalım. Detay'ın tek bir mağduru olmadığı gibi ülkemize de kaynak be istihdam saglamaktadır.

O
Oguzhan6 yıl önce

Hep destek tam destek detaymaxinet

E
Ekrem6 yıl önce

Detay grubu her ay düzenli olarak üyelerine ödemelerini yapmakta ve vergisini ödemektedir.biz şirketimizde gayet memnunuz.uyeler olara sosyal medyada böylesine cirkince anılmasından çok rahatsiz olduk.

Y
Yenal Kılıçgil6 yıl önce

Şimdiye kadar hiç bir katılımcısını mağdur etmemiş Güvenirliğini ve yasallığını ispatlamış olan bizleri her zaman mutlu ve memnun eden bu milli proje ‘nin içinde yer almaktan çok mutluyum.Her zaman her daim yanındayız.

Y
Yasin tekerci6 yıl önce

Altı aydır Detay Maxinet uyesiyim bu güne kadar ne benim ne altındaki 500 kisinin 1 kurusu kalmadı hiç birimiz şikayetçi değiliz. yerli milli bir sirkettir. Haberiniz taktir eder başarılar dilerim

G
Gökhan6 yıl önce

Detay MaxiNet Milli Gurur Milli Network

A
Adana6 yıl önce

9 aydır sistemdeyim şuana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım bugün maddi durumum el verse 3 paket daha alırım

E
Ekrem Tuz6 yıl önce

Detay grubu her ay düzenli olarak üyelerine ödemelerini yapmakta ve vergisini ödemektedir.biz şirketimizde gayet memnunuz.uyeler olara sosyal medyada böylesine cirkince anılmasından çok rahatsiz olduk.

M
Mehmet Tuna6 yıl önce

Boşuna uğraşıyorlar bizimle.. 15 aydır 1 kişi bile mağdur olmadı çok şükür.

A
Akif6 yıl önce

1 kişiyi bile mağdur etmeyen şirket detay Telekom,

K
Kaya6 yıl önce

meyve veren ağaç taşlanır. Yolumuz açık olsun kazanmaya devam. Teşekkürler detay maxinet.

H
Huseyin6 yıl önce

Detay maxsinet güveniyorum arkanızdayız

H
Hatice6 yıl önce

Ben 5 aydır sisteme uyeyim paramızı düzenli olarak alıyoruz 88 kışı dahil ettim sisteme her biri hergun dua ediyor bu medyada asılsız haber yapan şahısları anlayamıyorum bir sürü insan bu şirketten ekmek yiyor elinizi vicdanınıza koyun arkadaşlar bir haber yaparken insanlara zararınız degil faydanız olsun mademki faydalı olamıyorsunuz bırakın detay maxinet faydalı oluyor engel olmayin

A
Ahmet DOGANAY6 yıl önce

Yerli olan her oluşuma veya yapıya tahammülü olmayanlara inat dimdik ayaktayız

Ş
Şakir6 yıl önce

5 aydır üyeyim, hiçbir sıkıntı yaşamadım. Yaşayan da görmedim. 1 tane bile mağdur yok. Boş kalmışlar, uğraşıyorlar. Detay Maxi güvenilir!!!

A
Ahmet aytaş6 yıl önce

#milliprojeDETAYMAXINET❤ devasa bir firma

E
Ersel Yaşar6 yıl önce

Super bir haber olmus tebrik ederim. Detay Maxinet Milli Proje

V
Veysel KIZILIRMAK6 yıl önce

Temiz ve doğru bilgilendirmede emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

S
Selcuk6 yıl önce

Bende bu firmadayım firmamızı karalasınlar ama basaramayacaklar

M
Meryem Ozdemır6 yıl önce

Bende helal olsun diyorum sonuna kadar detay Maxinet

S
Seher6 yıl önce

Biz DETAYMAXINETLE birlikte kocaman bir aile olduk ailemizin sonuna kadar yanindayiz

A
Anar6 yıl önce

Helal olsun şirket tüm yonetim ve katılımcılarıyla dimdik ayakta

M
Mazlum6 yıl önce

BEN 1 YILDAN FAZLADIR DETAY MAXİNET ÜYESİYİM VE HER ZAMAN HERKES PARASINI ALDI. ÜYE OLUPTA PARASINI ALMIYAN YOK. ÜYELERDEN HİÇ BİR ŞİKAYET YOK... ## SİZ ŞİRKETİ KARALAMAK İSTİYENLER BOŞ BOŞ KONUŞUCAĞINIZA BİZE KANIT GÖSTERİN ## ÖYLE BOŞ KONUŞMAKLA OLMUYOR GAZETECİLİK !!!!! KINIYORUZ SENİ HÜRRİYET GAZETESİ... TEŞEKKÜRLER

Y
Yusuf Güldoğan6 yıl önce

#milliprojedetaymaxinet

B
BURAK6 yıl önce

Kesinlikle %100 yerli bir firma böyle bir firmadan gurur duyuyorum

M
Murat6 yıl önce

Sistemde yaklaşık 1 yıldır uyeyim ve 500 e yakın ekibimde insan var ne ben ne ekibindeki bu 500 kişi asla mağdur deyildir detay sayesinde hem çok güzel paralar kazandık hemde çok güzel insanlarla tanıştık ve bir çok kişinin evine ek gelir girdi ve devletine vergisini kurusu kuruşuna veren bir firmadan bahsediyoruz. Bunun eğer devlet tarafından kapatılması demek devletin kendi ayağına sikması demektir bana göre hem vergisi kesilecek hemde mağdur olan kimse yokken mağduriyet asıl o zaman başlar

H
Hüseyin6 yıl önce

Dogru ve milli proje hep desdek tam desdek

K
Kasım6 yıl önce

Helal olsun size

S
Suay ak6 yıl önce

Çünkü bu firma vergisini ödüyor dürüst çalışkan bir ekip ve gün geçtikçe bu firmayla çalışmak isteyen firma sayısı artıyor. çünkü Türkiye Cumhuriyeti 100 lerce yıl başkası üretsin biz kullanalım sömürgesindeydi biz üretince karalamaya başladılar.

S
Soner6 yıl önce

Helal sizee doğru haber yapan bütün herkese bir detay maxinet üyesi olarak teşekkür ederim

Yorum Ekle