SON DAKİKA

Çocuklar Gökyüzünü Boyadı...

Çocuklar Gökyüzünü Boyadı... 26 Mayıs, 2025 15:45 Güncelleme: 26 Mayıs, 2025 15:45 Çocuklar Gökyüzünü Boyadı...

ÇOCUKLAR GÖKYÜZÜNÜ BOYADI


Karadeniz Ereğli’de Gülşen Utku Anaokulu tarafından 3.’sü düzenlenen uçurtma şenliği, renkli manzaralara sahne oldu. Rengârenk uçurtmaların göklerde dans ettiği etkinlik, yüksek katılım ve coşkulu atmosferiyle dikkat çekti.


Gülşen Utku Anaokulu, 25 Mayıs Pazar günü anaokulunda eğitim gören çocuklar ve ailelerinin katılımıyla Kestaneci Mahallesi”nde uçurtma şenliği düzenledi.

Şenliğe Karadeniz Ereğli Şube Müdürü, okul müdürleri, yanı sıra, okul çalışanları ve çok sayıda öğrenci ile velileri katıldı.

Öğrenciler ve velilerin çocukluğun özgür ruhunu, uçurtmaların renkleriyle gökyüzüne taşıdığı etkinlikte, yaklaşık 700 kişi, elverişli havayı da fırsat bilerek mavi gök kubbeyi rengârenk uçurtmalarla süsledi. Farklı tasarımlarda uçurtmalarıyla da dikkat çekici bulunan etkinlik, çocukların aileleriyle hoş vakit geçirmesi için de fırsat sağladı.

Şenliğe katılarak uçurtmalarını uçuran tüm öğrencilere katılım madalyası takdim edildi. Şenlik çerçevesinde ayrıca “En Yükseğe Uçan Uçurtma”, “En Özgün Tasarımlı Uçurtma”, “Tek Başına Uçurtma Uçuran En Küçük Çocuk” kategorilerinde yarışmalar düzenlendi.

Şenlik çerçevesinde, okul çalışanları tarafından piknik alanında hazırlanan ve katılımcılara ikram edilen simit, peynir, ayran ve dondurma ikramı da etkinliği aynı zamanda bir pikniğe dönüştürdü.

Yarışmaların galipleri ödüllerini protokol üyelerinin ellerinden aldı. 

MÜDÜR IŞIK: “ANI DEFTERİMİZE YENİ SAYFALAR EKLEDİK”

Okul müdürü Ayhan Işık  şenliği değerlendirirken “Yaratıcılığın mutlulukla pekiştiği, çocukla çocuk olduğumuz hatta çocukluğumuzu yaşadığımız ve ailecek keyifli anlarla dolu olan, anı defterimize yeni sayfalar eklediğimiz bu harika etkinliğimize destek veren Karadeniz Ereğli Kaymakamımız Sayın Mehmet Yapıcı ve Karadeniz Ereğli Belediye Başkanımız Sayın Halil Posbıyık’a, ayrıca katılan tüm velilerimize ve destek olan tüm Gülşen Utku Anaokulu ailesine teşekkür ederiz.” ifadelerini kullandı.


Yorum Ekle