SON DAKİKA

ÇİÇEKÇİ DENİNCE AKLA GELECEK TEK ADRES “GÖKSU ÇİÇEK EVİ

Farklılıklar yaratıp insanların hem ilgisini hem de memnuniyetini kazanmaya çalıştıklarını ifade eden Göksu Çiçek evi sahibi Bülent Taşdibek, hizmetlerinin icrası sırasındaki tek hedeflerinin koşulsuz müşteri memnuniyeti olması için çaba sarf ettiklerini belirtti. 13 Mayıs, 2015 07:36 Güncelleme: 13 Mayıs, 2015 07:36 ÇİÇEKÇİ DENİNCE AKLA GELECEK TEK ADRES “GÖKSU ÇİÇEK EVİ

Röportaj:Seyhan Dikay

Çiçekçilik çok uzun yılların bir geleneğidir. İnsanlar sevdiklerini mutlu etmek için; hasta ziyareti, kutlama, tebrik vs. amaçlı çiçek alır birbirlerine hediye ederler. Bu yıllardır süre gelen bir alışkanlıktır. Çiçek almak anlamlı bir eylem, güzel bir duruştur. Yaşanan duygunun yoğunluğudur.

Farklılıklar yaratıp insanların hem ilgisini hem de memnuniyetini kazanmaya çalıştıklarını ifade eden Göksu Çiçek evi sahibi Bülent Taşdibek, hizmetlerinin icrası sırasındaki tek hedeflerinin koşulsuz müşteri memnuniyeti olması için çaba sarf ettiklerini belirtti.

Çiçekçi denince Kdz.Ereğli’de akla gelecek tek adres olma yolunda ilerlediklerini ifade eden Bülent Taşdibek ile yaptığımız Röpörtajı siz değerli okuyucularımız ile paylaşıyoruz.

Bülent Bey, öncelikle sizi tanıyabiliriz?

Bülent Taşdibek 27.05.1978 Samsun merkeze bağlı Taşdibek Köyündenim.Evli ve 3 çocuk babasıyım hayat da en güzel şeyin insanın bir eşi ve yanında gezen civcivlerinin olduğunu düşünen bir kişiliğe sahibim Karadeniz insanının doğusundan batısına kadar bütün özellikleri bende mevcut bulunmaktadır.

Siz uzun yıllar farklı sektör dalındayken, daha sonra canlı ve yapay çiçek satış dükkanı açtınız bu sektör değişikliğini yapmanızda ki sebep neydi acaba?

Benim bu sektöre geçiş yapmama sebep olanda eşimdir.Eşim Hatice Hanım,bir gün “bana bir iş yeri açar mısın”? diye sordu. Çiçekçi dükkanı fikri zaten kafasında şekillenmişti, kendisine de olan güvenim ve bu sektörde başarılı olacağına inancım ile kızımın adını taşıyan Göksu Çiçek evini Kdz.Ereğli halkı ile buluşturduk. Doğup büyüdüğüm Kdz.Ereğli’de önce çevremize, daha sonra da yaptığımız kaliteli işi halkımıza sundukça bizi tercih edeceklerine olan kararlılığımız ve inancımızla bu sektöre girmiş bulunduk.

Göksu Çiçek evi olarak verdiğiniz hizmetler hakkında bilgi alabilir miyiz?

Aranjman, Çelenk, Yapay çiçek, saksı çiçeği, Araba süslemesi ve el buketleri ile de hizmet vermekteyiz. Amacımız, Kdz.Ereğli’de “Çiçekçi” denince akla gelecek tek adres olmak Çiçekçilik gibi son derece modern ve emek isteyen bir iş, önce müşteri memnuniyetini göz önünde tutmanız gerekiyor, Uyguladığımız fiyat tarifesi, özenli servisimiz, temiz ve titizliğimiz her zaman müşterilerimize daha iyi hizmeti vermek adına yapabileceğimizin en iyisi olacak bu çizgimizi de asla bozmayacağız.

Ayrıca, siparişi yerine ulaştırdıktan sonra, müşterimize mesaj yoluyla kime hangi saatte teslim ettiğimize dair bilgilendirmede yapmaktayız.

İleriye yönelik kısa ve uzun vadede hedefleriniz nelerdir?

Sektöre gireli kısa bir zaman oldu, ama şimdiden bu sektörde de birçok eksikler olduğunu gördüm, ileride aynı diğer sektörde olduğu  gibi müşterinin mağdur olmaması gerektiğini düşünüyorum, müşteri her zaman velinimetimizdir. Düzgün, hilesiz iş ve müşteri memnuniyeti, bunların ardından zaten başarı ve mutluluk gelir.

Son olarak ne söylemek istersiniz?

Hayatımızın Çiçekler kadar renkli ve anlamlı olması dileğiyle

Adres:Meydanbaşı caddesi Okan Kuaför yanı Haktan Pasajı No:46

Telefon:0(372) 323 73 16- 0( 542) 661 61 01


Yorum Ekle