SON DAKİKA

CHP,SUYUN YÜZDE 30 UCUZLAMASI İÇİN ÖNERGE VERDİ

Seçimden önce meydanlarda suyun pahalı olduğunu ve başkan olursa ucuzlatacağı sözünü veren Hüseyin Uysal'a CHP grubu önerge vererek, sözünü tut dedi.. 03 Eylül, 2014 16:30 Güncelleme: 03 Eylül, 2014 16:30 CHP,SUYUN YÜZDE 30 UCUZLAMASI İÇİN ÖNERGE VERDİ

Eylül ayı Meclis toplantısında CHP Grubu, su fiyatlarının en az yüzde 30 ucuzlatılması yönünde önerge verdi.

CHP Grup Başkanı Özkan Özyağcı, 'Seçim meydanlarında suyun pahalı olduğunu ve seçilirseniz fiyatını düşürüceğinize dönük Ereğli halkına söz verdiniz ama bugüne kadar hiçbir işlem yapmadınız. Şimdi biz önerge veriyoruz. Su fiyatları en az yüzde 30 ucuzlasın" dedi.

CHP'nin verdiği önerge oy çokluğuyla komisyona havale edildi.

Uysal ve AK Parti grubunun komisyon görüşmelerinden sonra bu sözlerini yerine getirip getirmeyecekleri önümüzdeki meclis toplantısında belli olacak.

TERMİNALİN İSİM BABASI CHP

CHP Grubu ayrıca yeni yapılan Terminalin isminin 'Kdz.Ereğli Atatürk Şehirlararası Otobüs Terminali' olması yönünde verdiği önergeye AK Parti grubu ve Belediye Başkanı Hüseyin Uysal'da destek vererek oy birliğiyle kabul edildi.

Yorum Ekle