SON DAKİKA

Canlı Heykel Drama gösterisi büyük ilgi gördü

EREYLİN alışveriş merkezi tarafından 18 Mart Çanakkale Şehitleri Anma Gününe özel gerçekleştirilen Canlı Heykel Drama gösterisi büyük ilgi gördü. 18 Mart, 2018 16:19 Güncelleme: 18 Mart, 2018 16:19 Canlı Heykel Drama gösterisi büyük ilgi gördü

 EREYLİN alışveriş merkezi tarafından 18 Mart Çanakkale Şehitleri Anma Gününe özel gerçekleştirilen Canlı Heykel Drama gösterisi büyük ilgi gördü.

EREYLİN alışveriş merkezi tarafından 18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 103. Yıldönümü dolayısıyla alışveriş merkezinde canlı heykel gösterisi düzenlendi. Katılımın oldukça yoğun olduğu etkinlikte alışveriş merkezine gelen davetliler ve müşteriler gösteriyi ilgi ve dikkatle izledi. Yapılan etkinlikle ilgili olarak EREYLİN alış veriş merkezinden yapılan açıklamada “EREYLİN Alışveriş Merkezi ve Ted Koleji işbirliği ile 18 Mart Çanakkale Şehitleri Anma Gününe özel gerçekleştirilen Canlı Heykel Drama gösterisinde emeği geçen herkese ve tüm ziyaretçilerimize ilgilerinden dolayı teşekkür ederiz. Çanakkale şehitlerimizi saygıyla ve minnetle anıyoruz...” denildi.

Yorum Ekle