SON DAKİKA

Boşanmak isteyen eşini öldürüp kaçtı

Boşanmak isteyen eşini öldürüp kaçtı. 28 Ocak, 2024 14:30 Güncelleme: 28 Ocak, 2024 15:38

 Ereğli'de boşanmak isteyen eşi Bahar Kanyılmaz’a (22) 5 el ateş ederek başından vuran Tarık K. (25) olay yerinden kaçtı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan genç kadın hayatını kaybetti.

Olay; 16.00 sıralarında ilçeye bağlı Müftü Mahallesi Erdemir Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre; Bahar Kanyılmaz ile araları soğuk olan eşi Tarık K., evlerinin önünde buluşarak konuşmak istedi. Genç kadın boşanmak istediğini söylemesi üzerine Tarık K. bir anda belindeki tabancısını çıkararak genç kadına kurşun yağdırdı. 5 el ateş edilen olayda Kanyılmaz, başından vurularak yaralandı. Kanlar içinde yere yığılan genç kadının, kız kardeşi durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri genç kadını yaptıkları ilk müdahalenin ardından özel bir hastaneye kaldırdı. Ağır yaralı olarak tedavi altına alınan Kanyılmaz, hayatını kaybetti.
Eşine acımasızca kurşun yağmuruna tutup olay yerinden kaçan Tarık K.’nin ise bulunması için polis ekipleri tarafından çalışma başlatıldı. Ayrıca, Bahar Kanyılmaz’ın olay anında sinir krizi geçiren yakınları ise, Tarık K.’nin eve geldiği 67 AF 591 plakalı otomobiline zarar verdi.
Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Yorum Ekle
Etiketler