SON DAKİKA

BİLGİN, AK PARTİ KADIN KOLLARI BAŞKANI

AK Parti Ereğli İlçe Başkanlığı Kadın Kolları Başkanlığı’nı vekaleten yapan Cahide Bilgin, bu göreve asaleten atandı. Bilgin, yeni yönetimini oluşturacak. 05 Şubat, 2014 10:14 Güncelleme: 05 Şubat, 2014 10:14 BİLGİN, AK PARTİ KADIN KOLLARI BAŞKANI

AK Parti Ereğli İlçe Başkanlığı Kadın Kolları Başkanlığı’nı vekaleten yapan  Cahide Bilgin, bu göreve asaleten atandı. Bilgin, yeni yönetimini oluşturacak.

AK Parti İlçe  Kadın kolları’nda çalışırken İlçe Başkanı Fatih Çakır tarafından  Başkanlığa vekaleten getirilen Cahide Bilgin’in atama yazısı Genel merkez tarafından gönderildi. AK Parti Genel Başkanlığı Kadın Kolları Genel Başkanı Gürdal Akşit  tarafından gönderilen atama yazısı İlçe Başkanlığına geldi. Aktif  çalışmasıyla dikkati çeken Cahide Bilgin, önümüzdeki günlerde yeni yönetim kurulunu belirleyecek.

İlçede  esnaflık yapan 38  yaşındaki Bilgin,’’Siyasette kadınların aktif olarak çalışmasını savunuyorum.  Üye sayımızı artıracağımız gibi yerel seçimlerde Belediye Başkan adayımız, Belediye Meclis ve İl Genel Meclisi üyelerimizin  seçimleri kazanarak halkımıza hizmet verebilmeleri için bizde kadın kolları olarak var gücümüzle çalışacağız’’dedi.

Yorum Ekle