Akçakoca'dan bile gelenlerin olduğu İzmirlioğlu Huzur Evi karşısında açılan Beach Aqua Park'a Karadeniz Ereğli ve Alaplı dışında Akçakoca'dan dahi gelenler oluyor.
"HİZMETTE SINIR YOK"
Yeni hizmete giren yüzme havuzundan tutun da, su kayakları, hijyenik duş, tuvaletler ve plaj voleybol sahasına kadar her şeyin düşünüldüğü Aqua Park'ta ne şezlonglara, ne şemsiyelere, ne de rahatça oturabildiğiniz armut denilen minderlere kadar hiçbir hizmette kira alınmıyor.
Herkesin ailece gidip gönül rahatlığı ile adeta villasının bahçesindeki huzurlu ve güvenli bir ortamı bulabildiği Aqua Park'ın sahibi genç işadamı Sezer Şahin, burada amaçlarının kazanç elde etmek olmadığını, tek amaçlarının Karadeniz Ereğli halkının huzurlu bir ortamda rahatça denize veya havuza girmelerini sağlamak olduğunu söyledi.
Yıllardır Karadeniz Ereğli'de kazandıklarını ve bu kazançları ile bölgeye karşı olan sosyal sorumluluklarını yerine getirmeyi hedeflediklerini vurgulayan Sezer Şahin, "Biz sorumluluğumuzu yerine getirdik. Bundan sonrası Karadeniz Ereğli ve Alaplı halkına kalmış. Biz hizmete soktuk ama sahip çıkmak halkımıza ait. Bu mekan herkesin evi, bahçesi ve bahçesindeki havuzu. Artık halkımız deniz kenarında havuzlu bir evinin olduğunu bilsin. Bizim personelimizi de evlerinde kendilerine çay, kahve ve yemek hizmeti yapan hizmetçileri olarak görsünler. Sıcak havalarda deniz ve havuz keyfini çıkarmak isteyenleri bekliyoruz" dedi.