Devrim Bulvarı Oğuzlar İşhanında, Melda Bakırtaş Kapan'a ait iş yerinin açılışında konuşan Gazeteci Fikri Kapan, aynı zamanda gelini olan iş yeri sahibi Melda Bakırtaş Kapanın, Ereğliye güzel bir iş yeri kazandırmasından ayrı memnunluk duyduklarını dile getirdi.
Okunan duanın ardından, , iş yeri açılış kurdelesini İlçe Kaymakamı İbrahim Çayın eşi Nazmiye Çay, Sevim Uysal ile Türk Metal Sendikası Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaşın eşi Erdemirli Kadın İşçiler ve İşçi Eşleri Komisyon Başkanı Saniye Odabaş birlikte kesti.
DAVETLİ KATILIM YÜKSEKTİ
MBK Güzellik salonu açılışına, AK Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır, İlçe Emniyet Müdürü Timur Özgen, Türk Metal Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş, Belediye Meclis Üyesi İhsan Yazıcıoğlu, Türk Metal Şube Yönetim kurulu üyeleri, sendika iş yeri temsilcileri, Atatürkçü Düşünce Derneği Karadeniz Bölge Temsilcisi Emin Semih Özkök, Erdemirli Kadın İşçiler ve İşçe Eşleri Komisyonu üyeleri, Türk Telekom Ereğli Şube Müdürü Kadir Uzun, Robin Kozmatik ve Pasifik Akademi Sahibi Suat Kamber, Pasifik Akademi Kurucusu Eğitmen Nurcan Arslan Kamber, Hayırsever işadamı Ahmet Orhan Oğuz, eski Belediye Meclis Üyesi Nurdan Oğuz, Ereğli Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Murat Cebesoy, Yönetim Kurulu Üyesi Sefai Yılmaz, çok sayıda işadamı, işkadını, bayanlar, Bakırtaş ve Kapan ailelerinin yakınları, gazeteciler ile kalabalık davetli katıldı.
Açılışın ardından MBK Güzellik Salonunu gezen davetlilere yiyecek ve içecek ikramında bulunuldu.