Bakan Yardımcısı Mercan ziyarette yaptığı konuşmada Uysalı seçim zaferinden dolayı kutladı.
Ziyarette, AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, Belediye Başkan Yardımcıları Esra Alpago, İbrahim Cöbek, Nazım Erdoğan ve İsmail Başelin yanısıra AK Partili Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Ereğli İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti İl Genelm Meclis Üyeleri de hazır bulundu.
Bakan yardımcısı Ereğlinin elektrik konusunda sıkıntısı çekip çekmediğini sordu. Bu konuda bilgi veren Fatih Çakır ise şehir merkezinde enerjinin yer altına alındığını bazı mahallerde yeraltına alınması gerektiğini hatırlattı. Yazın klimalardan dolayı sık sık elektrik kesintileri yaşandığını belirten AK Parti Teşkilat Başkanı Zafer Sucuda bu sorunun çözülmesini önerdi.
Enerji-sa yetkilerini çağırtan Bakan Yardımcı Mercan daha sonra basına kapalı görüşme yaptı. Hatıra fotoğraflarının çekilmesinin ardından görüşme sonrası Mercana elpek bezi, çilek reçeli ve Osmanlı çileği dolu sepeti eden Başkan Uysal ve ekibi ile AK Parti kurmayları Bakan Yardımcısı Mercanı Ankaraya uğurladı.