SON DAKİKA

AYAR, VEFAT ETTİ

Ereğli ilçe esnaflarından Başar Umut Ayar, geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybetti. 15 Kasım, 2014 16:20 Güncelleme: 15 Kasım, 2014 16:20 AYAR, VEFAT ETTİ

Ereğli'de ikamet eden ve daha önce Madenci Gemi Sanayi A.Ş'de satış sorumlusu olarak çalışan bir süredir de bölgede ticaretle uğraşan Başar Umut Ayar geçirdiği rahatsızlık nedeniyle hayatını kaybetti. Rahatsızlığının ise Karaciğer yetmezliği veya Guatrı zehirlenmesi olup olmadığı Adli Tıp incelemesinin ardından belli olacak.

Ayar'ın (35) cenazesi bugün Bozhane Camisinde kılınacak cenaze namazının ardından, yarın memleketi Trabzon'un Beşikdüzü ilçesinde toprağa verilecek. S Rota Haber Gazetesi olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz.


Yorum Ekle