SON DAKİKA

Aslı Olmayan Taciz Haberine Sansür Yasağı Getirildi...

Kdz.Ereğli'ye bağlı Yalnızçam köyünde meydana geldiği iddia edilen 16 yaşındaki İ.K’nın eniştesi H.K tarafından tacize uğradığı haberlere mahkeme kararı ile yayın yasağı getirildiği bildirildi. 26 Ekim, 2023 07:27 Güncelleme: 26 Ekim, 2023 07:27 Aslı Olmayan Taciz Haberine Sansür Yasağı Getirildi...

Kdz.Ereğli ilçesine bağlı Yalnızçam köyünde meydana geldiği iddia edilen 16 yaşındaki İ.K’nın eniştesi H.K tarafından tacize uğradığı haberlere mahkeme kararı ile yayın yasağı getirildiği bildirildi.
İddialara göre Yalnızçam Köyü Muhtar adayı H.K hakkında adaylığını açıkladığı günden beri Kdz. Ereğli İlçesi’nde faaliyet gösteren bazı İnternet haber siteleri ve sahte Facebook hesapları tarafından asılsız haberler yapılmaya başlandı. Muhtar adayı H.K yapılan yalan haberlere cevap verdi, H.K aynı zamanda hakkında yapılan yalan haberleri AV. E.D aracılığı ile ilgili internet sitelerinde kaldırıldığını kamuoyuna bildirdi.
ADAYIM VE SEÇİMLERİDE ALACAĞIM…
Yalnızçam Muhtarı Köyü aday H.K;
Yapılan suçlamalar üzerine telefon bağlantısı üzerine görüştüğümüz muhtar adayı H.K;
‘’Şerefli çıktığım yolda Yalnızçam Muhtar adayıyım hakkımda yapılan yalan haberler beni karalama kampanyalarıdır, bu iddiaları kabul etmiyorum, seçimleri alacağım, er ya da geç köy halkım gerçeği öğrenecek ve adalet yerini bulacak ‘’ dedi.

MAĞDURUN AVUKATI AÇIKLAMA YAPTI
Mağdurun Avukatı E.D Açıklamasında;
‘’Yalnızçam köyünde ikamet eden H.K hakkında ‘Öz Yeğenini Taciz Etti’ gibi çeşitli İnternet gazetelerinde yapılan yalan haberlere mahkeme kararı ile haberlerin yalan olması nedeni ile erişim engeli getirilmişti. Bu konu hakkında haberi yapan ilgililere yasal işlem başvurusu yapılmış olup gerekli mercilere bildirimler yapılmıştır’’ ifadelerine yer verdi.

Yorum Ekle