SON DAKİKA

Hedef daha iyisi daha güzeli

06 Temmuz, 2015 22:31 Güncelleme: 13 Ocak, 2024 01:41

Sayfalarını keyifle karıştıracağınız bir dergi hazırladık sizlere. S Rota  isimli dergimizin 2.sayısı ile tekrar siz değerli okuyucularımız ile beraberiz.

Bizim için oldukça değerli olan bu sayımızda,  kapak konuğumuz Aydemir Petrol A.Ş  Yönetim Kurulu Başkanı Turan Özdemir oldu, söyleşi gerçekleştirdiğimiz Özdemir, akaryakıt sektöründeki rekabeti, kayıt dışılığı ve hedeflerini, sorularımız ışığında değerlendirdi.

Bu sayımızda farklı olarak Portre bölümünde ki röportaj serimizin ilkini tevazu ile taçlanmış bir duruşa sahip, Eczacı Güler Demiroğlu ile gerçekleştirdik.

Türk resim sanatının ünlü ressamlarından ve bir dönemin 10’lar Grubunun lideri rahmetli Osman Zeki Oral’ın öğrencisi olan Güldane Akbulut ile söyleşi yaptık. Ressam Akbulut ile resim sanatının insan yaşamıyla özdeşleşmesinin güzelliklerini paylaştık.

Bu sayıda tabi ki diğer röportajlar, haberler, farklı konular ve farklı konuklarla özel bir dergi hazırlamaya çalıştık. S Rota geniş bir kesime hitap eden okunma katsayısı çok yüksek olan ve çok inandığımız bir dergi bu yolculukta eşlik eden herkese çok teşekkür ediyoruz.

Elinizden düşürmek istemeyeceğiniz bir sayı olması dileğiyle keyifli okumalar. Bir daha ki sayıya kadar görüşmek dileğiyle serin bir yaz dilerim.

Hoşcakalın.